Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 08:47, 02 mar 2014

I celowe oczywiście nie wszystkie

kitek81 09:38, 02 mar 2014

Posialam właśnie trawę pampasowa różową i białą oraz jeżówke purpurową
Ewa4 16:42, 02 mar 2014

Kasiu bardzo się cieszę że juka rośnie .Ładnie buksiki Ci wypuszczają masz Ty cierpliwość ja wysiałam trawę pampasową 13 lutego i dopiero jakieś cienkie niteczki mi widać zaś pelargonia ,lobelia i werbena pięknie wzeszła już coś nie coś trzeba popikować bo duże się robią.Ukorzeniam hortensje Pinki Winki,Limke ale czy mi się z patyków w domu uda to raczej wątpię ale też poprzyginałam łodyżki na działce i posypałam ziemią to może z tamtych coś wyjdzie zobaczymy.Jestem ciekawa Twojego ogrodu w tym roku już coś nie coś będzie widać sporo nasadziłaś w zeszłym roku więc liczę na ciekawe fotki.Pozdrawiam
Cleo 17:08, 02 mar 2014

Kasia a sadzonki bukszpanow kiedy robilas?

Juz listki puszczaja, no pieknie!
Kasiek 21:53, 02 mar 2014

Fajne jest to Twoje przedszkole, az milo popatrzec
kitek81 22:09, 02 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu bardzo się cieszę że juka rośnie .Ładnie buksiki Ci wypuszczają masz Ty cierpliwość ja wysiałam trawę pampasową 13 lutego i dopiero jakieś cienkie niteczki mi widać zaś pelargonia ,lobelia i werbena pięknie wzeszła już coś nie coś trzeba popikować bo duże się robią.Ukorzeniam hortensje Pinki Winki,Limke ale czy mi się z patyków w domu uda to raczej wątpię ale też poprzyginałam łodyżki na działce i posypałam ziemią to może z tamtych coś wyjdzie zobaczymy.Jestem ciekawa Twojego ogrodu w tym roku już coś nie coś będzie widać sporo nasadziłaś w zeszłym roku więc liczę na ciekawe fotki.Pozdrawiam

na pewno wszystko się uda, a jak nie wszystko to większość-masz rękę i cierpliwość do roślinek-odwdzięczą Ci się za to
też jestem ciekawa, jak to będzie w tym sezonie podarowane roślinki się powinny ładnie rozrastać a i z nowych mam nadzieję coś przybędzie
fotki z pewnością będą
pozdrawiam :*
kitek81 22:10, 02 mar 2014

Cleo napisał(a)
Kasia a sadzonki bukszpanow kiedy robilas?

Juz listki puszczaja, no pieknie!

a dawno, w sierpniu jakoś! trochę już mi odpadło, ale to co jest, to mam nadzieję, że już zostanie i pójdą na swoje docelowe miejsce
kitek81 22:12, 02 mar 2014

Kasiek napisał(a)
Fajne jest to Twoje przedszkole, az milo popatrzec

dziękuję, Kochana część już na wiosnę pójdzie na swoje miejsce i będzie się można brać za kolejną turę
pozdrawiam
Ewa4 22:21, 02 mar 2014

Kasiu mnie dzieci nigdy nie ograniczały zawsze na wszystko znajdę czas nawet na Twój wątek jestem u Ciebie na bierząco haha.Pozdrawiam
kitek81 22:39, 02 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu mnie dzieci nigdy nie ograniczały zawsze na wszystko znajdę czas nawet na Twój wątek jestem u Ciebie na bierząco haha.Pozdrawiam

jest mi bardzo miło
oczywiście zaglądaj do mnie jak najczęściej