Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Cleo 23:38, 10 mar 2014

kitek81 napisał(a)

my też wszystko sami brawa dla męża za projekcik! mój czeka aż ja zrobię, on do fizycznej pracy będzie wykorzystany, w naszej rodzinie, to ja jestem mózgiem
a jakiej firmy-może napisz na priv, jak tu nie chcesz?

Nie tyle, ze nie chce tylko nie mam pojęcia. Kupowal w Leroy, ja nawet ich dobrze nie widziałam. Zapytam jutro. Obecnie jest w pracy.
kitek81 23:44, 10 mar 2014

as226 napisał(a)
Dobrej nocy

wzajemnie, zaraz idę do wyrka
kitek81 23:45, 10 mar 2014

Cleo napisał(a)

Nie tyle, ze nie chce tylko nie mam pojęcia. Kupowal w Leroy, ja nawet ich dobrze nie widziałam. Zapytam jutro. Obecnie jest w pracy.

ok, to czekam na info my pewnie też z LM weźmiemy, to może gardena właśnie?
spokojnej nocy
yolka 09:00, 11 mar 2014

kitek81 napisał(a)

my też wszystko sami brawa dla męża za projekcik! mój czeka aż ja zrobię, on do fizycznej pracy będzie wykorzystany, w naszej rodzinie, to ja jestem mózgiem
a jakiej firmy-może napisz na priv, jak tu nie chcesz?

U mnie tak samo. Mój M opanował dotychczas instrukcje obsługi szpadla i troche grabi, ale nie zabardzo . Pozdrawiam
Mirka 09:34, 11 mar 2014

Ciekawe dziewczyny czy nasi panowie poczytują to co my o nich piszemy.Uf lepiej nie.Pozdrawiam z rana.Kasiu pamiętam o patyczkach.
Luckaa 10:09, 11 mar 2014

Mój m za moja inicjatywą tez robi juz plan, moi tescie maja badylarstwo i oni sami na polach nawadnianie zakładali, i własnym sposobem to nie jest wcale taki drogi interes, podobno u nas w qercusie maja dobre ceny, za metr weza kropelkowego tesciu mowi ze płacił 40gr, ciekawe jakie teraz sa ceny.
kitek81 10:57, 11 mar 2014

yolka napisał(a)

U mnie tak samo. Mój M opanował dotychczas instrukcje obsługi szpadla i troche grabi, ale nie zabardzo . Pozdrawiam

pomału się wciągnie ogrodnictwo zaraża wszystkich
pozdrawiam :*
kitek81 10:58, 11 mar 2014

Mirka napisał(a)
Ciekawe dziewczyny czy nasi panowie poczytują to co my o nich piszemy.Uf lepiej nie.Pozdrawiam z rana.Kasiu pamiętam o patyczkach.

mój nie czyta
fajnie, to czekam cierpliwie daj znać, jak wyślesz
pozdrawiam i miłego dnia :*
kitek81 11:01, 11 mar 2014

Luckaa napisał(a)
Mój m za moja inicjatywą tez robi juz plan, moi tescie maja badylarstwo i oni sami na polach nawadnianie zakładali, i własnym sposobem to nie jest wcale taki drogi interes, podobno u nas w qercusie maja dobre ceny, za metr weza kropelkowego tesciu mowi ze płacił 40gr, ciekawe jakie teraz sa ceny.

nawet nie wiedziałam, że takie coś mam pod nosem, jak qercus! a porządne mają te zraszacze? bo jak porównałam ceny, to o połowę tańsze niż z gardeny?! boję się, że się rozlecą, ale np rura montażowa, to pewnie wszędzie jest taka sama, więc może na tym zaoszczędzę, a zraszacze z gardeny? nie wiem teraz! namieszałaś mi w głowie ale to dobrze, oczywiście
buźka :*
kitek81 12:48, 11 mar 2014

właśnie dostałam smska od Ewy, że wysłała patyczki kolejnych odmian horti normalnie szaleństwo ale będzie patyczkowo ale LUBIĘ TO