Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:29, 20 mar 2014

a najśmieszniejsze jest to, że ja się nie poznaję-kiedyś nie lubiłam lilii, tzn nic do nich nie mam, ale ich zapach z pogrzebami mi się kojarzy, a w swoim ogrodzie mam już lilie i jeszcze dokupiłam, jak widać na załączonym obrazku
kitek81 21:30, 20 mar 2014

tylko, żeby pogoda na weekend była ładna, bo dopiero co do południa się rozpogodziło, a już słyszałam, że na weekend ma padać
an_tre 21:33, 20 mar 2014

kitek81 napisał(a)

no i zgadłaś widzisz, jak mnie znasz
nawet już się z tym nie kryję

a wiecie co mi kobitka z ogrodniczego mówiła, że ukorzeniacze będą wycofane, bo mają jakiś tam składnik, co unia zabrania! kupiłam sobie po jednym do zdrewniałych i zielonych, ale do półzdrewniałych już nie miała i mieć nie będzie-muszę gdzie indziej zobaczyć! teraz ma być jakiś podkorzeniacz, czy jakoś tak!

pozdrawiam :*
Kasiu to wszystko chwyty żeby wyciągnąć kasę
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Ewa4 21:42, 20 mar 2014

No ja kiedyś kupowałam ukorzeniacz biały proszek a teraz jest taki czarny jakby z piaskiem pomieszany to może już te nowe wydanie a muszę poczytać mój co tam piszą. Zakupy nie złe widzę ,że Twoja biedroneczka lepiej zaopatrzona bo połowę z tych kwiatków co pokazałas to u mnie nie było a były dopiero wystawiane jak ja do nich dotarłam .Będzie kolorowo latem.Liatria bardzo ładna też ją mam fiolet i białą ale ja mam już 2 lata a teraz to jakoś staram się przechodzić obojętnie i w biedro kupiłam 3 op.różowej Astilby nic więcej troszkę pracuję nad sobą i się powstrzymuję ale trawkom uległam kupuję te które mi się podobają.
kitek81 21:45, 20 mar 2014

an_tre napisał(a)
Kasiu to wszystko chwyty żeby wyciągnąć kasę

może, któż to wie jak tak, to dałam się złapać
kitek81 21:47, 20 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
No ja kiedyś kupowałam ukorzeniacz biały proszek a teraz jest taki czarny jakby z piaskiem pomieszany to może już te nowe wydanie a muszę poczytać mój co tam piszą. Zakupy nie złe widzę ,że Twoja biedroneczka lepiej zaopatrzona bo połowę z tych kwiatków co pokazałas to u mnie nie było a były dopiero wystawiane jak ja do nich dotarłam .Będzie kolorowo latem.Liatria bardzo ładna też ją mam fiolet i białą ale ja mam już 2 lata a teraz to jakoś staram się przechodzić obojętnie i w biedro kupiłam 3 op.różowej Astilby nic więcej troszkę pracuję nad sobą i się powstrzymuję ale trawkom uległam kupuję te które mi się podobają.

ja praktycznie to wszystko dam na skarpę i może w końcu będzie jakoś wyglądać, bo na razie jest jeszcze dużo wolnych placów i za rok jak się rozrośnie będzie kolorowo-tu sobie pozwalam na odstępstwa i będę miała misz masz, na rabatach przy ogrodzeniu postaram się być bardziej konsekwentna i myśleć, co kupować!
pozdrawiam :*
Marta7 21:51, 20 mar 2014

kitek81 napisał(a)
witaj Martusiu, dawno Cię u mnie nie było! cieszę się, że zajrzałaś
różyczki niestety NN, mam nadzieję, że chociaż kolory, jakie chciałam, będą się zgadzały Twoje za to pewnie rasowe odmiany
pozdrawiam serdecznie :*

Kasiu -rasowe ale marniutkie-a Twoje zdrowiutkie i też mogą się okazać rasowe
Fajniutkie zakupy poczyniłaś,ja jutro wybieram się na bazar po żurawki,a dzisiaj przyszly mi liliowce,hosty i piwonie
Miłego grzebanka w ziemi życzę
kitek81 21:59, 20 mar 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu -rasowe ale marniutkie-a Twoje zdrowiutkie i też mogą się okazać rasowe
Fajniutkie zakupy poczyniłaś,ja jutro wybieram się na bazar po żurawki,a dzisiaj przyszly mi liliowce,hosty i piwonie
Miłego grzebanka w ziemi życzę

to też będziesz miała co robić w najbliższym czasie udanych zakupów życzę pochwal się później, co kupiłaś ?!
kasiek 19:05, 21 mar 2014

Aleś się obłowiła ogrodowo
Suuuper! Teraz wsadzaj i pstrykaj foty
kitek81 19:18, 21 mar 2014

kasiek napisał(a)
Aleś się obłowiła ogrodowo
Suuuper! Teraz wsadzaj i pstrykaj foty

jutro będę wsadzała a zdjęcia to już nawet dziś popołudniu na obchodzie zrobiłam, tego co mi kwitnie więc fotki potem będą, bo teraz idę myć Milenę
i fajnie, że zajrzałaś w czasie swojego projektu naprawczego doceniam, że znalazłaś czas na mnie i mój kawałek ziemi
buziaczki :*