Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 21:46, 12 kwi 2014

dzień bez prac w ogrodzie spowodował, że mam jakiegoś dołka idę popodlewać chociaż moje sadzoneczki-chyba zaszaleję i dam im ciutkę humusa
a potem spać, bo nawet szukanie inspiracji mnie nie bawi
qrcze, chora będę, czy jaki pierun ?
Ewa4 20:11, 13 kwi 2014

No zobacz jak pięknie zakwitają Ci kwiatuchy a Ty masz je oznakowane czy taką dobrą Pamięć ,ze wiesz co od kogo masz hehe.Pozdrawiam
an_tre 20:15, 13 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
dzień bez prac w ogrodzie spowodował, że mam jakiegoś dołka idę popodlewać chociaż moje sadzoneczki-chyba zaszaleję i dam im ciutkę humusa
a potem spać, bo nawet szukanie inspiracji mnie nie bawi
qrcze, chora będę, czy jaki pierun ?
oj Kasiula wpadasz chyba w uzależnienie ogrodowe jestem pełna podziwu dla twojej pracy i efektów
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
yolka 21:07, 13 kwi 2014

Jak zdrówko, bo wczoraj narzekałaś?
kitek81 21:57, 13 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
No zobacz jak pięknie zakwitają Ci kwiatuchy a Ty masz je oznakowane czy taką dobrą Pamięć ,ze wiesz co od kogo masz hehe.Pozdrawiam

na razie jeszcze pamiętam pewnie później z czasem będzie gorzej
w szoku jestem, jak one się rozrastają, w zeszłym roku niewiele podrosły, ale teraz z dnia na dzień widać różnicę, tym bardziej teraz po deszczach nieźle ruszyły
pozdrawiam
kitek81 22:01, 13 kwi 2014

an_tre napisał(a)
oj Kasiula wpadasz chyba w uzależnienie ogrodowe jestem pełna podziwu dla twojej pracy i efektów

chyba to już choroba? nie chyba a na pewno dziś patrząc na palmy w kościele myślałam ile bukszpanów ludzie wyrzucą do śmieci, a można by było ukorzenić muszę się leczyć!
i pękłam, nie wytrzymałam, poszłam na chwilę do ogródka, bo miałam jeszcze nie wsadzone te kwiaty co tydzień temu kupiłam na skarpę poszły, więc z tyłu domu nikt nie widział
w domu porozsadzałam trawę pampasową i posiałam aksamitki-no musiałam
ale żeby nie było, w domu też posprzątałam
pozdrawiam :*
kitek81 22:03, 13 kwi 2014

yolka napisał(a)
Jak zdrówko, bo wczoraj narzekałaś?

a mam jakiś kiepski nastrój, pewnie to przed powrotem do pracy! pare dni wolnego i już człowiek przyzwyczaił się do dobrego! ale dziękuję, że się martwisz to bardzo miłe
ale dziś już małe co nieco zrobiłam ogrodowo, więc jest ciuteńkę lepiej
pozdrawiam serdecznie :*
kitek81 22:12, 13 kwi 2014

teściowa przywiozła mi od babci flance pora i selera, więc i w warzywniaku w najbliższych dniach się na ostro ruszy
tylko gdzie i za ile można kupić wolnego czasu?
Mirka 12:37, 14 kwi 2014

Ja u ciebie a ty na chałupy poszłaś
kitek81 12:40, 14 kwi 2014

Mirka napisał(a)
Ja u ciebie a ty na chałupy poszłaś

a myślami Ciebie chyba ściągnęłam, bo myślałam sobie właśnie, że szkoda, że wczoraj nie cyknęłam zdjęcia pęcherznicy, jak mi ładnie w górę poszła, tą co dałam do ziemi od Ciebie aż mi kamień spadł z serca, że ich nie ukatrupiłam, po tym, jak długo stały w wodzie