Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

Marta7 23:23, 10 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
myślałam, że wygram w lotka, ale znowu nic :/ w sobotę kumulacja

Kasiu kwiatuchy ślicznie Ci kwitną! a totolotkiem się nie przejmuj,bo kto ma szczęście w miłości ten nie ma w grze,a miłość jednak jest w życiu najważniejsza!Ja jak raz się pokłócilam z M to odrazu miałam 5-ale to była tylko chwilowe nieporozumienie
Pozdrawiam serdecznie
eda 23:26, 10 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
Aniu, obiecane zdjęcie roslinek, które dostałam w zeszłym roku od Ciebie

To te pod ścianą

Kasiu jakie dorodne tulipany one białe będą? pięknie wszystko rośnie dobra pora deszczowa tylko ciepełko by się przydało dobrej nocki paaaa
kitek81 23:36, 10 kwi 2014

Marta7 napisał(a)

Kasiu kwiatuchy ślicznie Ci kwitną! a totolotkiem się nie przejmuj,bo kto ma szczęście w miłości ten nie ma w grze,a miłość jednak jest w życiu najważniejsza!Ja jak raz się pokłócilam z M to odrazu miałam 5-ale to była tylko chwilowe nieporozumienie
Pozdrawiam serdecznie

no więc właśnie na mojego m nie narzekam, więc pewnie na 6ke w totka nie mam szans i tak do wszystkiego pomału dojdziemy, tylko taka wygrana by to wszystko przyspieszyła
a najważniejsze jest to, że nawet dziś jak pieliliśmy, em stwierdził, że ze mną to nawet takie prace lubi
cieszę się, że mi pomaga i rozumie moją obsesję ogrodową
buziaczki :*
kitek81 23:38, 10 kwi 2014

eda napisał(a)

Kasiu jakie dorodne tulipany one białe będą? pięknie wszystko rośnie dobra pora deszczowa tylko ciepełko by się przydało dobrej nocki paaaa

Edytko, te biało-zielonkawe tulipanki kupiłam w biedronce śliczne są tylko te ostatnie deszcze powaliły je na kolana temu mają takie zwieszone główki!
a po deszczach wszystko rośnie w oczach!
pozdrawiam :*
Cleo 23:52, 10 kwi 2014

Widzę, ze i u Ciebie popadalo. Białe tulipamy sa bardzo efektowne. Czy one sie podniosą? Szkoda by miały takie spuszczone główki.
Chyba juz nie nadrobie calosci.
kitek81 00:07, 11 kwi 2014

Cleo napisał(a)
Widzę, ze i u Ciebie popadalo. Białe tulipamy sa bardzo efektowne. Czy one sie podniosą? Szkoda by miały takie spuszczone główki.
Chyba juz nie nadrobie calosci.

chyba już się nie podniosą, dlatego jutro je ciachnę, chociaż w wazonie oko pocieszą
zaległości nie musisz nadrabiać w skrócie, zrobiliśmy nawadnianie w ogrodzie, chociaż nawadnianie to dużo powiedziane, ukorzeniam pare odmian horti, pęcherznice i derenia białego, z nasionek mam dużo roślinek, zobaczymy co z tego wyjdzie, przywieźli nam przęsła do ogrodzenia, pielimy działkę pod trawnik, to tak w telegraficznym skrócie
Tusiala 09:10, 11 kwi 2014

Wykopaliska to chyba najmozolniejsza praca w ogrodzie. Byle do przodu
Ewa4 09:57, 11 kwi 2014

Kasiu jak się ma szczęście w miłości to nie ma się szczęścia w grach nie można mnieć wszystkiego a Ty itak szczęściara jestes bo najważniejsze masz a resztę razem się dorobicie hehe
Milka 10:52, 11 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
myślałam, że wygram w lotka, ale znowu nic :/ w sobotę kumulacja

Ja tez nie
ale za to cieszę się z tobą z bramy i furtki i tyle wykonanej pracy
Marta7 11:31, 11 kwi 2014

kitek81 napisał(a)

no więc właśnie na mojego m nie narzekam, więc pewnie na 6ke w totka nie mam szans i tak do wszystkiego pomału dojdziemy, tylko taka wygrana by to wszystko przyspieszyła
a najważniejsze jest to, że nawet dziś jak pieliliśmy, em stwierdził, że ze mną to nawet takie prace lubi
cieszę się, że mi pomaga i rozumie moją obsesję ogrodową
buziaczki :*

Kasiu tylko pozazdrościć takiego M,i to jest najwięszy skarb! a totolotka i tak puszczaj -możesz wygrac przez przypadek
Pozdrawiam bardzo pracowitą dziewczynę