Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

yolka 22:26, 20 kwi 2014

Wiem co przeżywasz. Mnie rownież wiatr rozwiał trawę po całym ogrodzie, a nastepnie wielka ulewa i spływało gdzie popadnie. Cały rok trawa rosła w różnych miejscach, ale dałam radę. Ale można ze złości się co najmniej popłakać .....
kitek81 22:32, 20 kwi 2014

yolka napisał(a)
Wiem co przeżywasz. Mnie rownież wiatr rozwiał trawę po całym ogrodzie, a nastepnie wielka ulewa i spływało gdzie popadnie. Cały rok trawa rosła w różnych miejscach, ale dałam radę. Ale można ze złości się co najmniej popłakać .....

czyli nie ja pierwsza, mogę być ostatnia!
tej trawy na potem się obawiam :/ no ale co zrobić! są miejscowości, gdzie wiatr większych szkód narobił!
łzy już osuszone, trzeba brać się w garść i cała naprzód
Ewa4 06:43, 21 kwi 2014

Kasiu no tak się dzieje niestety u mnie jak spłynęło na kostkę to musialam puzniej hemia pryskac bo nie nadazylam z wyrywaniem trawy z kostki bo było jak u ciebie wysiane a puźniej wielki deszcz ale dasz rade głowa do gory będzie dobrze.
Joaska 10:30, 21 kwi 2014

Kasiu, zdrowych i spokojnych Świąt.... mokrego dyngusa w pięknym słoneczku Joaśka
Maria667 12:58, 22 kwi 2014

Kasiu!
Bardzo dziękuję za piękne życzenia świąteczne

Czytałam właśnie o Twoich perypetiach z trawą. Doskonale Cię rozumiem, że się wkurzyłaś. Tyle pracy na marne. Ale tak bywa. Różne rzeczy się zdarzają.Siła wyższa. Głowa do góry i rób nadal swoje.
Pozdrawiam, Kasieńko, serdecznie
kasiek 19:11, 22 kwi 2014

Czytałam o perypetiach z trawa, no nie wesoło aleś Ty przecież twardy żołnierz to wiesz co to walka z przeciwnościami losu
Drugim razem bedzie lepiej, trzymam kciuki
Ewa4 16:01, 23 kwi 2014

Ooooo Kasi długo nie ma. chyba się nie podlamala tą trawą większość z nas to przeszła .Kasiu wracaj .!!!
kitek81 12:58, 24 kwi 2014

Joaska napisał(a)
Kasiu, zdrowych i spokojnych Świąt.... mokrego dyngusa w pięknym słoneczku Joaśka

oczywiście za życzenia bardzo dziękuję
pozdrawiam serdecznie
Tusiala 13:03, 24 kwi 2014

Coś mało Cię ostatnio.
kitek81 13:03, 24 kwi 2014

Ewa4 napisał(a)
Kasiu no tak się dzieje niestety u mnie jak spłynęło na kostkę to musialam puzniej hemia pryskac bo nie nadazylam z wyrywaniem trawy z kostki bo było jak u ciebie wysiane a puźniej wielki deszcz ale dasz rade głowa do gory będzie dobrze.

Maria667 napisał(a)
Kasiu!
Bardzo dziękuję za piękne życzenia świąteczne

Czytałam właśnie o Twoich perypetiach z trawą. Doskonale Cię rozumiem, że się wkurzyłaś. Tyle pracy na marne. Ale tak bywa. Różne rzeczy się zdarzają.Siła wyższa. Głowa do góry i rób nadal swoje.
Pozdrawiam, Kasieńko, serdecznie

kasiek napisał(a)
Czytałam o perypetiach z trawa, no nie wesoło aleś Ty przecież twardy żołnierz to wiesz co to walka z przeciwnościami losu
Drugim razem bedzie lepiej, trzymam kciuki

dzięki Kochane za wsparcie, wiadomo, w takich sytuacjach bardzo potrzebne
temat trawy ogarniety, a nawet zamieciony, więc dużo na marne nie poszło dobrze, że udało nam się to zebrać przed ulewą, już jak kończyliśmy zamiatać zaczęło padać, a potem po prostu lunęło! A z resztą będziemy sobie musieli potem radzić no cóż, człowiek uczy się na błędach!
pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za słowo otuchy