Tuje Kasiu potrzebują nawozu takiego do iglaków i lubią dużo pić. Na opakowaniu pisze jak go stosować i w jakich ilościach Moje tuje nigdy tfu! nie chorowały a rosną jak na drożdzach Wiosną wiekszość ich tak wygląda u innych jak u ciebie . Moja odmiana nie jest nigdy brązowa. Wiosną podlewam dolistnie takim preparatem przeciw brązowieniu Nie pamiętam nazwy w sklepach można kupić jeśli powiesz o co chodzi to co podpowiedzą .W tym roku jeszcze tego nie robiłam bo zajęłam się Serbami ,plewieniem i kopaniem tego zielska przy tarasie .Tez nie mam czasu zaglądać do wszystkich na bieżąco To po prostu nie jest możliwe bo przecież nie samym forum człowiek żyje Zaglądam wiec z doskoku i nigdy nie jestem na bieżąco Podziwiam tych którzy mają na tyle czasu i potrafią wygospodarować go również czynnie dla innych No cóż ja muszę wszystko sama ,dosłownie wszystko ,a jeszcze pracuję zawodowo Sama się dziwie ze nadal daję jakoś radę

To się raczej nigdy nie zmieni bo podopiecznych mi tylko przybywa ale miło oderwać się od codzienności nawet z doskoku

Kwiatuchów masz sporą ilość i takie ładne

Cebulowych już nie sadzę bo zawsze je wykopie i gdzieś przeniosę zapominam miejsca .Cieszysz się z ogrodzenia? tez bym się cieszyła i dziecko będzie pod okiem a ty swobodniejsza, bez oczu dookoła głowy i stresu

Pokaz ogrodzenie jak ci skończą .Życzę powodzenia przy robocie i radości po jej ukończeniu