Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

nieszka 22:42, 27 sty 2015

Ja bym zrobiła jak u Wieloszki tylko zamiast miskantów dała hortensje.
kitek81 23:02, 27 sty 2015

nieszka napisał(a)
Ja bym zrobiła jak u Wieloszki tylko zamiast miskantów dała hortensje.

Tak jak jest u Wieloszki, to też jest mój faworyt. U Sylwi też mi się podoba, ale szczególnie to chyba oprócz umbry to chyba jak mnie wzrok nie myli, to ma tamzdaje mi się horti fajne piętra przez to by wyszły
kitek81 23:15, 27 sty 2015

Zmykam spać, bo rano będzie problem ze wstaniem do pracy
Jeszcze raz wszystkim i każdej z osobna dziękuję za rady, wizualizacje, inspiracje, fotki, cenne uwagi mam nadzieję, że zostaniecie ze mną do konca tworzenia tych rabatek, a później w realizacji i głównie opierając się na Waszym doświaczeniu stworzymy coś pięknego i będzie to najpiękniejszy ogród na naszej ulicy, tak jak mówi i chce mój em
Tess 23:20, 27 sty 2015

Pokaż ogrody z Twojej ulicy!
Zobaczymy, jak bardzo wysoką poprzeczkę trzeba przeskoczyć
kitek81 23:28, 27 sty 2015

Tess napisał(a)
Pokaż ogrody z Twojej ulicy!
Zobaczymy, jak bardzo wysoką poprzeczkę trzeba przeskoczyć

Tessiu, poprzeczka nie jest wysoko, bo na całą ulicę tylko 3 mi się podobają jeden jest wielkością podobny do mojego, a 2 z szeregowców, to powierzchnia od mojej strony to może mają 50-60m2, jest jeszcze pare zadbanych, ale bez ładu i składu
Ale to nie znaczy, że możemy iść na łatwizne niech nasz ogród będzie inspiracją dla innych, może przez to na ulicy zrobi się ładniej
kitek81 23:30, 27 sty 2015

I chyba nie zasnę, taką mam ciężką głowę od inspiracji, a jak zamknę oczy to mam przed sobą te zdjęcia z proponowanych ogrodów
Iwk4 23:37, 27 sty 2015

kitek81 napisał(a)
I chyba nie zasnę, taką mam ciężką głowę od inspiracji, a jak zamknę oczy to mam przed sobą te zdjęcia z proponowanych ogrodów

Kasiu, tylko łopatę daleko odstaw, żebyś w nocy łóżka e-Mowi nie przekopała, śniąc o rabatkach
kitek81 23:43, 27 sty 2015

Iwk4 napisał(a)

Kasiu, tylko łopatę daleko odstaw, żebyś w nocy łóżka e-Mowi nie przekopała, śniąc o rabatkach

Hehehe, dobre ale chyba będę normalnie spać, ale wiosną mu nie odpuszczę i będzie przekopywał rabatki chociaż zawsze mi pomaga, więc pewnie teraz też tak będzie
Dobranoc, miłej nocy
as226 23:45, 27 sty 2015

Oj Kasiu dzieje się, wspaniałe propozycje i porady. Tak z boku Ci kibicuje,wiesz przecież pozdr
kitek81 07:22, 28 sty 2015

as226 napisał(a)
Oj Kasiu dzieje się, wspaniałe propozycje i porady. Tak z boku Ci kibicuje,wiesz przecież pozdr

Asiu, wiem, że jesteś ze mną i trzymasz kciuki za powodzenie takie dobre słowo i wsparcie też jest potrzebne dziękuję Ci za to :*