Tak jak jest u Wieloszki, to też jest mój faworyt. U Sylwi też mi się podoba, ale szczególnie to chyba oprócz umbry to chyba jak mnie wzrok nie myli, to ma tamzdaje mi się horti fajne piętra przez to by wyszły
Zmykam spać, bo rano będzie problem ze wstaniem do pracy
Jeszcze raz wszystkim i każdej z osobna dziękuję za rady, wizualizacje, inspiracje, fotki, cenne uwagi mam nadzieję, że zostaniecie ze mną do konca tworzenia tych rabatek, a później w realizacji i głównie opierając się na Waszym doświaczeniu stworzymy coś pięknego i będzie to najpiękniejszy ogród na naszej ulicy, tak jak mówi i chce mój em
Pokaż ogrody z Twojej ulicy!
Zobaczymy, jak bardzo wysoką poprzeczkę trzeba przeskoczyć
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Tessiu, poprzeczka nie jest wysoko, bo na całą ulicę tylko 3 mi się podobają jeden jest wielkością podobny do mojego, a 2 z szeregowców, to powierzchnia od mojej strony to może mają 50-60m2, jest jeszcze pare zadbanych, ale bez ładu i składu
Ale to nie znaczy, że możemy iść na łatwizne niech nasz ogród będzie inspiracją dla innych, może przez to na ulicy zrobi się ładniej
Hehehe, dobre ale chyba będę normalnie spać, ale wiosną mu nie odpuszczę i będzie przekopywał rabatki chociaż zawsze mi pomaga, więc pewnie teraz też tak będzie
Dobranoc, miłej nocy