Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

kitek81 23:34, 04 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Moga byc majowe moga byc krewetki lub inne licho. Bez powodu kret tam nie siedzi...

To mnie teraz zmartwiłaś! Jutro sprawdzę i zobaczę co to za licho?! Dzięki za radę
Kasiek 23:42, 04 sie 2015

Nie martw sie na zapas, ale lepiej sprawdz
malgorzata_s... 23:55, 04 sie 2015

Kasiu pozdrawiam Widzę że cały czas działasz
inag 01:16, 05 sie 2015

Ja też jestem wkurzona na maxa z tego samego powodu - kreta. Przez 4 lata patałacha nie było a dziś dwa kopce w trawie Jaki zbieg okoliczności, że w tym samym czasie mamy gości... Kasia, wytępić je nie jest tak łatwo. Wiem co mówię. Mój tata walczy dzień w dzień od dwóch lat z nimi. Wykorzystał już chyba wszystko co było można i zero skutku...
kitek81 08:00, 05 sie 2015

Kasiek napisał(a)
Nie martw sie na zapas, ale lepiej sprawdz

po porannym obchodzie nie widzę kolejnych kopczyków! ale na razie nie sprawdzę, bo nie chcę się ubrudzić, ziemię mam mokrą po wieczornym podlewaniu, a zaraz wybywamy do przedszkola na dni adaptacyjne z córą dam znać po sprawdzeniu
kitek81 08:01, 05 sie 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu pozdrawiam Widzę że cały czas działasz

dziękuję i też pozdrawiam
te upały pewnie spowolnią moje działania ale plany ogrodowe na urlop mam, więc chciałabym coś tam porobić
kitek81 08:03, 05 sie 2015

inag napisał(a)
Ja też jestem wkurzona na maxa z tego samego powodu - kreta. Przez 4 lata patałacha nie było a dziś dwa kopce w trawie Jaki zbieg okoliczności, że w tym samym czasie mamy gości... Kasia, wytępić je nie jest tak łatwo. Wiem co mówię. Mój tata walczy dzień w dzień od dwóch lat z nimi. Wykorzystał już chyba wszystko co było można i zero skutku...

no my do tej pory odkąd mieszkamy nie mieliśmy tego gościa u siebie! nornice mieliśmy w warzywniaku! tego się obawiam, że to nie będzie łatwa walka! no ale próby podjąć trzeba
kitek81 08:09, 05 sie 2015

a tak w ogóle, to jest BOSKO! rano piękne słońce, cieplutko na zewnątrz (potem pewnie będziemy zdychać z upału! ), rano obchód po ogrodzie, niespieszne śniadanko, sama w domu z dzieciakami... RAJ !!!
czy ja Wam już mówiłam, że mogłabym być etatową "kurą domową"-nikogo nie obrażając
Mirka 08:51, 05 sie 2015

kitek81 napisał(a)

Jego godziny są już policzone
Nie no chyba dasz mu szansę aby się sam wyprowadził
Mirka 08:53, 05 sie 2015

kitek81 napisał(a)
a tak w ogóle, to jest BOSKO! rano piękne słońce, cieplutko na zewnątrz (potem pewnie będziemy zdychać z upału! ), rano obchód po ogrodzie, niespieszne śniadanko, sama w domu z dzieciakami... RAJ !!!
czy ja Wam już mówiłam, że mogłabym być etatową "kurą domową"-nikogo nie obrażając
Jestem druga na etacie kury ech ta robota