Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Działka wkoło Lubczyka :)

Działka wkoło Lubczyka :)

an_tre 22:28, 04 maj 2013

Kasiu jak udały się zakupy w Toronto pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
kitek81 23:12, 05 maj 2013

Debra napisał(a)
Udanej wyprawy zatem i pochwal sie z czym wróciłas

dzięki zaraz napiszę co kupiłam poodpisuję tylko wszystkim
kitek81 23:13, 05 maj 2013

Mirka napisał(a)
Ślad majowy zostawiam

super, że zajrzałaś Kochana, oczywiście zapraszam częściej i również serdecznie pozdrawiam
kitek81 23:14, 05 maj 2013

Marta7 napisał(a)
Kasiu jak tam zakupy, udały się ?
Pozdrawiam serdecznie

pewnie, ze się udały
pozdrawiam również bardzo serdecznie
kitek81 23:17, 05 maj 2013

Joanka napisał(a)
Kasiu cieszę się, że zawitałam w końcu w Twoje progi

Kilka razy w roku jesteśmy "tam gdzie Dom Zdrojowy", czytałam także, że pracujesz w moim mieście, liczę więc na kawę

Pozdrawiam serdecznie

i ja się cieszę, że zawitałaś na moim wątku mam nadzieję, że będziesz stałym gościem
czyli jest ogromna szansa, że się zobaczymy już nie mogę się doczekać! musimy się umówić

wygląda na to,że szykuje się spora grupka z okolicy fajnie

pozdrawiam serdecznie
kitek81 23:17, 05 maj 2013

an_tre napisał(a)
Kasiu jak udały się zakupy w Toronto pozdrawiam

udały się i to jak, o pare stówek jestem lżejsza
pozdrawiam
kitek81 23:34, 05 maj 2013

a teraz szybciutko napiszę o zakupkach, bo wczoraj wróciliśmy o 20 do domu, potem wieczorne czynności z dzieciami i już mi się nie chciało siadać do kompa! a dziś do kompa dopiero teraz się dorwałam :/ chyba jednak jakiś grafik muszę wprowadzić, bo tak to tylko syn z m. łymbią :/

no ale do rzeczy! w Toruniu jak zwykle oblecieliśmy wszystkie markety bydowlano-ogrodnicze, bo braliśmy nie tylko rzeczy do ogrodu, ale i do domy, bo cały czas się wykańczamy
do domu kupiliśmy panele podłogowe do tych 2 pokoi na dole, listwy i narożniki i podkłady pod panele! i stację pogodową w końcu wiem, jaka jest temp na zewnątrz
a do ogrodu: taczkę, trawę do posiania, jakiś przyśpieszacz kiełkowania trawy, sekator, półksiężyc do kantów i teleskopowy trzonek, siewnik, zraszacz, nasionka warzyw, no i m. pobrał jakieś narzędzia typy klucze, piłę diamentową do betonu, młotek, poziomicę-co się przyda w domu i ogrodzie
jeszcze zahaczyliśmy o działkę cioci i wujka, dostałam pare krzaczków pomidorów, sadzonki pora i selera, nasionka kwiatów, cebulki lilii, nasiona fasoli szparagowej i jakieś odmiany makaronowej, zaklepałam sobie flance truskawek, dostanę maliny, itd

a teraz jeszcze się pochwalę, że budynek gospodarczy dziś rozwaliliśmy, już go nie ma!
jutro przyjedzie wujek rozgarnąć ziemię, dzwonię jutro po faceta od studni, wujka zmolestuję o ten czarnoziem, żeby mi szybko przywiózł, bo pomidory od wujka już mi zaraz zaczną kwitnąć!

i idę już spać, bo ciężki tydzień mnie czeka w pracy :/

spokojnego, miłego przyszłego tygodnia
szkoda, że majówka tak szybko minęła!
Kasiek 23:38, 05 maj 2013

Uff...doczytalam Zakupki super,bede podgladac
Ewa4 07:19, 06 maj 2013

Oj Kaśka Ty to szalona jestes tu dostaniesz tam dostaniesz i trzeba będzie działkę dokupić bo mniejsca na kwiaty nie będzie(też tak robię jak dają to się bierze)Pozdrawiam
Debra 11:04, 06 maj 2013

No takie dość gigantyczne i wszechstronne zakupy.

Ależ masz roboty na głowie, dzień za krótki chyba. Powodzenia i dużo siły do realizacji wszystkiego.