Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

iwonadm 16:57, 02 lut 2016

Pięknie u Ciebie
Anda 16:32, 04 lut 2016

Dzięki serdeczne za nasionka. Właśnie dostałam cynka, że doszły Na dodatek z ulicy, na której mieszkała moja mama, gdy była dzieckiem
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AgataBC 20:17, 04 lut 2016

Późno doszły - pewnie pocztą przez Berlin Cieszę się Ewa, że dotarły. Adres jest korespondencyjny właśnie mojej mamy
renatamama3 14:20, 05 lut 2016

Śliczny ,ten ptaszek na patyku ,czy ty mieszkach w okolicach Ślesina ? znajomi tam w listopadzie działkę kupili ,pod lasem koło jeziorka .pozdrawiam
AgataBC 15:49, 08 lut 2016

Renatko mieszkam mniej więcej w środku trójkąta łączącego Kalisz-Konin-Turek. Do Ślesina mam dość blisko ale wolę bardziej odludne jeziora.
kosolka 15:05, 11 lut 2016

Agatka, chodź do mnie doradzić.. pliss.. Str.652 - plan rabaty.
anax 20:10, 14 lut 2016

Idzie wiosna więc przydreptałam na Ogrodowisko, żeby obwąchać czy ktoś ją już widział i trafiłam do Ciebie, a tu ..... Cudowny ogród z morzem orlików, róż i cudownych dodatków, czyli wszystko to co tygrysy lubią najbardziej. Nie mogę się doczekać nowego sezonu w Twoim ogrodzie , więc masz jeszcze jednego podglądacza na kącie.
AgataBC 10:01, 15 lut 2016

Bardzo mi miło czekam też na tę wiosenkę- myślę, że to już tuż tuż. Ciekawa jestem co mi z tych zmian wyszło. Pierwsze zdjęcia już wkrótce
anax 10:13, 15 lut 2016

Świetnie Orliki już pewnie mają nowe listki.Jak u Ciebie wygląda ich spontaniczne rozsiewanie i wzajemne krzyżowanie?
AgataBC 10:23, 15 lut 2016

Tak, orliki mają nowe listki, choć widziałam, że niektóre przemarzły. Ale pewno wyjdą nowe. Spontaniczne rozsiewanie i krzyżowanie-ciężka sprawa, bo ja pieląc wszystko wyrywam. Chyba, że coś przegapię jeszcze nie mam tyle doświadczenia -dopiero dwa sezony je mam. Staram się kilka tych samych odmian sadzić obok siebie, bo wiem, że mogą się krzyżować. U znajomych różne niespodzianki wychodzą.

Przejrzałam sobie Twój wątek-bardzo mi się podoba, że jest taki skromniutki ale poświęcony w całości ogrodowi. Takie wątki lubię oglądać. Widać w ogrodzie dbałość i oryginalny pomysł. I przypomniałaś mi o liatrach - znowu będzie nalot na biedronkę. Mam i białe i fioletowe ale dokupić trzeba