Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Anusia 17:53, 31 maj 2016

Piękne, bardzo ciekawe wykonanie jak i klorystyka. Nie jestem w stanie wytypować najładniejszego. Wszystkie mi się podobają. Macham z Żuław.
Katkak 18:38, 31 maj 2016

Anusia napisał(a)
Piękne, bardzo ciekawe wykonanie jak i klorystyka. Nie jestem w stanie wytypować najładniejszego. Wszystkie mi się podobają. Macham z Żuław.

Ania drepcze Ci dzis po pietach .
Donia72 20:13, 31 maj 2016

Agcia, ale Ty masz talent Karmniki wyszły super, nawet nie przyszłoby mi do głowy, że takie cudeńka można zrobić. Podziwiam
AgataBC 20:23, 31 maj 2016

Dzięki dziewczyny. To dla mnie ale cieszę się, że innym też się podoba. Mój ulubiony to tawerna-ten niebieski a raczej błękit majorelle. I te bliźniacze też fajnie wyszły. Teraz jestem na etapie planowania budek lęgowych. Chcę je mieć w wielkiej ilości na dwóch ścianach. Sikorki z pracowni już wyfrunęły, fajnie by było żeby się więcej ich wprowadzało. Dziś kolejne burze i trochę popadało więc jest dobrze.
Pozdrawiam Was serdecznie!

Anusia 20:28, 31 maj 2016

Katkak napisał(a)

Ania drepcze Ci dzis po pietach .

Haha a ja niedawno oglądałam Wasze fotki ze spotkania Macham
AgataBC 20:37, 31 maj 2016

Anda napisał(a)

A te fotki musiałam zacytować. Gdybym miała miejsce to zrobiłabym sobie dokładnie taka sama szklarnie i otoczenie dookoła. Ten grys na ziemi, zioła dookoła. Wszystko mi sie bardzo podoba

Czekałam na moment, żeby to pokazać.. jeszcze wszystko młode i nie rozrośnięte ale już coś jest.

Pokażę Ci jak to było wcześniej tzn. w zeszłym sezonie (po drzewach w oddali widać, że to ujęcie z tego samego miejsca):
Co było wcześniej, w trakcie prac i efekt końcowy:

paniprzyroda 20:54, 31 maj 2016

Domki dla ptaków niemożliwe, aż rączki mnie świerzbią, by coś zmajstrować ale czasu jak na lekarstwo. Kiedyś zrobiłam taki z kominem, piętrowy, ale powędrował do pewnej małej osóbki Szklarenka i otoczenie strrasznie fajne, kiedyś wykorzystam inspirację
BKosimkArt 20:59, 31 maj 2016

Byłam, widziałam... cuda pokazujesz
ślicznie u Ciebie w ogrodzie i w pracach, bajkowych na maksa! wszystkich stron nie zdołałam przejrzeć ale będę zaglądać

a przy okazji, mam bardzo podobnego kota
AgataBC 21:14, 31 maj 2016

paniprzyroda napisał(a)
Domki dla ptaków niemożliwe, aż rączki mnie świerzbią, by coś zmajstrować ale czasu jak na lekarstwo. Kiedyś zrobiłam taki z kominem, piętrowy, ale powędrował do pewnej małej osóbki Szklarenka i otoczenie strrasznie fajne, kiedyś wykorzystam inspirację

Ach.. musiał być piękny, nie masz zdjęcia?? ja też kombinowałam kominy ze słomek takich powyginanych na zakręcie . No i miałam z gliny robić mini cegły na ściany i komin.. ale to pewnie zimą się za to wezmę i coś ulepię.
AgataBC 21:24, 31 maj 2016

BKosimkArt napisał(a)
Byłam, widziałam... cuda pokazujesz
ślicznie u Ciebie w ogrodzie i w pracach, bajkowych na maksa! wszystkich stron nie zdołałam przejrzeć ale będę zaglądać

a przy okazji, mam bardzo podobnego kota

Miło mi przywitać nową osóbkę kotki co sezon to inne nam podrzucają.