Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Ogród naturalny, pachnący lasem ..

Basilikum 20:47, 13 wrz 2017

Agcia napisał(a)

Pokazałaś je u siebie? chętnie zobaczę jaki model wybrałaś , i cierpliwie poczekam na realizacje. Już jestem ciekawa

nie pokazywalam, musze poszukac, gdzie je schowalam i zrobic im fotke. Ja tez jestem ciekawa jak to wyjdzie. mus bedzie wylewal podmorowke na nowa owczarnie to bede mu beton podbierac ale cos nie moze sie zabrac, bo tyle innej roboty
Zana 20:54, 13 wrz 2017

Oj, oj, oj trawiasto cudniście
Dorota123 21:27, 13 wrz 2017

Piękne widoki nam zafundowałaś. Nasionka rozplenicy jednorocznej posiałam, w donicach są całkiem ładne, ale w gruncie to ja się raczej kwiatostanów nie doczekam. U Ciebie prezentuje się ta trawka wspaniale.
paniprzyroda 22:27, 13 wrz 2017

Klimatycznie jesienie Ceglana furtka z pnączem rewelacyjna Widzę że jesteś, wobec tego wyślę paczuszkę
Johanka77 23:00, 13 wrz 2017

Sielanka po prostu!
Warto było czekać.

Podoba mi się ten Pegasus bardzo!
A nowy zakąrek zapowiada się fajnie.
Lubię te elementy udomowienia w Twoim ogrodzie. Tu sypialnia, tam umywalnia...
AgataBC 14:09, 14 wrz 2017

To jeszcze Wam pokażę zmasowany atak na brzozy. Narożnica zbrojówka.
Jedną z liści ogołociły bo się za późno zorientowaliśmy.

Jeśli będzie słonecznie w weekend będą świeże zdjęcia. Mam też w planach rewoltę na bylinowej, robię porządek i zostawiam tylko żelazne gatunki.
AgataBC 20:16, 18 wrz 2017

Okazało się, że to co rośnie na polu za naszym domem jako poplon z rzepakiem to słoneczniki !!!! ale codziennie pasek koszą dla krów więc kwiaty nie zdążą kwitnąć. Trochę jednak coś tam widać. Wyszło dziś słonko więc poleciałam z aparatem.
AgataBC 20:17, 18 wrz 2017

ryska 20:25, 18 wrz 2017

Piękne klimatyczne fotki, dodam, jak zawsze
Gruszka_na_w... 20:35, 18 wrz 2017

Agcia napisał(a)
Mam też w planach rewoltę na bylinowej, robię porządek i zostawiam tylko żelazne gatunki.

"
A które obdarzyłaś mianem "żelazych"?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies