renatamama3
GorAna
Maria667
Marta7
Dziewczyny tak mi piszcie az mi chęci do pracy wruciły .Orliki kupiłam w zeszłym roku w biedronce ale dopiero w tym zakwitły i są nie samowite.
Witaj Aniu dzięki za odwiedziny miło jak ktoś pochwali bo mój ogród taki młodziutki ale w tym roku to coś juz na tych rabatach widac ,rośliny się rozrastają ,powoli zaczyna się robić ogród.Pozdr.
Ogród- jak piszesz Ewo, młodziutki, ale już bardzo ładnie zagospodarowany. Jeśli mogę doradzić, to spróbuj uporządkować nasadzenia - w sensie większe grupy roślin jednakowych obok siebie. Staraj się nie sadzić większych krzewów i roślin na pniu razem obok siebie na rabacie - lepiej rośliny na pniu podsadzić niższymi gatunkami roślin w większych monokulturowych nasadzeniach. Tak patrzę na tę okrągłą rabatę z migdałkiem na środku i tam są: dwa różne iglaki na pniu, migdałek na pniu i krzewy, ja bym tam troszkę po swojemu "namaszkieciła", ale to zależy co Tobie się podoba Ewo. Te rady napisałam z dobrego serca, gdyby mi nie zależało, to bym napisała że jest super, ale po małej korekcie tak będzie na pewno. Serdecznie pozdrawiam
Ewuś ładnie u Ciebie skarpa robi się coraz żywsza, kolorowa super U ciebie już kostka jeży to całkiem inny wygląd tego wszystkiego .bardzo czysto i elegancko! Moje hektary zarosły i muszę brać się do roboty!!! Miałam zerwać się rano i podziałać trochę ale słyszę jak pada deszcz i nici z moich planów. Roślinki poustawiałam i chciałam je właśnie jutro sadzić - nie wiem czy dam radę. Zmęczenie mnie dopada ,sił zaczyna być brak .....prace rolne , ogrodnicze, dom i praca to jakoś tak trochę dużo zajęć
Uciekam może zdążę się szybko wyspać Pozdrawia