Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Betka 10:32, 24 maj 2013

Ewuś jak tam pogoda u Ciebie bo u mnie zimno i pada. Ale dzięki takiej pogodzie nadrabi8am zaległości na ogrodo. Jak będziesz miała chwilę to zajrzyj do mnie może coś mi poradzisz Pozdrawiam
kitek81 16:04, 24 maj 2013

Witam gorąco
Popodziwialam Twoją skarpe! Super się rozrosła! Zupełnie inaczej wygląda niż w avatarze! Podziwiam za wkład i serce,jakie wkladasz w ogród tak trzymaj
Pozdrawiam :*
Ewa4 18:18, 24 maj 2013

BASIA8

Baśka ja czasami też juz mam dosyć tych prac w ogrodzie trawę zanim dojde do końca z koszeniem to już początek znowu brak kosić chwasty non stop rosną bo deszcz pada ale jak usłyszę czasem od obcych ludzi że mam piękny ogród to mobilizuje mnie do prac i wracam ze zdwojoną siłą i cos robię ale z tego co mam i kupuję już rozsądnie .Pozdrawiam
Ewa4 18:28, 24 maj 2013

danuta_szwajcer

Danusiu z moimi hortensjami jest tak ,pomimo hartowania jak je posadziłam a przyszły wiatry liście były i tak delikatniejsze od tych hort z zeszłego roku ,które były posadzone na działce i od wiatru powiędły i połamały ale wypuszczają nowe gałązki a te z zeszłego roku piękne zielone no ale zobaczymy co tam będzie z nimi.

BETKA

Beatka u mnie prawdziwa jesień tej wiosny chwasty rosną a ja grzejniki odkręcam bo zimno.Zaraz wpadne do Ciebie bo ciekawa jestem co tam zobaczę.

kitek81

Kaśka zanim do mnie dotrzesz to jeszcze bardziej się rozrośnie no i możesz sobie popatrzeć jakie możesz mnieć ode mnie kwiaty .Pozdr.
danuta_szwajcer 03:14, 25 maj 2013

No to Ewuś pechowe te horti ale może się uratuja, czego Ci zycze. Dlatego wole kupowac jak juz jest sezon bo szybciej sie przyjmuje a najlepiej jak mozna towar widziec no ale nie zawsze takie są możiwosci.Pogody i miłej soboty życze
Robertop 13:30, 25 maj 2013

Dziękuję za odwiedziny. Pozdrawiam.
Ewa4 20:14, 25 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
No to Ewuś pechowe te horti ale może się uratuja, czego Ci zycze. Dlatego wole kupowac jak juz jest sezon bo szybciej sie przyjmuje a najlepiej jak mozna towar widziec no ale nie zawsze takie są możiwosci.Pogody i miłej soboty życze

Danusiu masz rację ,pechowe te horti moje no na przyszły rok będzie bez problemu ale stwierdziłam że kończę z zakupami przez internet lepiej pojeżdzić po dalszych szkółkach i kupić dotknąc zobaczyć niż w ciemno przez internet.Pozdr.
kitek81 20:55, 25 maj 2013

Tak czekam na 100 stronę. żeby załapać się na gratulacje
A co u Ciebie? Też macie jesień tej wiosny?!
Pozdrawiam :*
bogumila 21:04, 25 maj 2013

...szkoda horti...może jednak odbiją?
bogumila 21:06, 25 maj 2013

ode mnie na 100