Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 17:22, 20 sie 2013

GorAna napisał(a)
Późno te bociany u Ciebie latają, a może to na pożegnanie lata taki przelot miąły z niaspodzianką
Gratulacje
Życzę dobrego samopoczucia i szczęśliwego rozwiązania
Pozdrawiam
Na rabatkę dałabym berberyska Atropurpurea

Póżno ale za to mogę jeszcze robić w ogrodzie a na przyszły rok do lata to juz duże będzie hihi.Dzięki za miłe słowa a z rabatą zobaczę bo akurat mam kupione te berberysy to zobacze jak to wygląda.Pozdrawiam
Ewa4 17:26, 20 sie 2013

kitek81 napisał(a)
nie mówiłaś, dlatego zaskoczenie ale cieszę się Twoim szczęściem i gratuluję Wam serdecznie życzę bezproblemowej ciąży i lekkiego porodu :* i zdrowego bobaska
pozdrawiam:*
i na spokojnie z tą łopatą, oszczędzaj się

Kasiu ja tak spokojnie z łopatą a rodzinka złożyła zamówienie do boćka na Maję {w ogrodzie} ale jeszcze nie wiem co będzie dopiero za tydzień będę wiedzieć to dam znać.
JoannA 17:49, 20 sie 2013

Ewo, moje gratulacje
Powiedz mi jakie trawki i horti kupiłaś.
kitek81 19:03, 20 sie 2013

wow, ale zakupy śliczne roślinki! i Ty mówisz się nie szalejesz z łopatą? to kto Ci tą rabatę przekopał?! w doopę chcesz dostać!
no i Mai Ci życzę oczywiście jak będziesz znała płeć, to daj koniecznie znać
najlepszego
buźka :*
Debra 21:47, 20 sie 2013

Ewo, czytam to tu, to tam jakie wielkie zmiany przed Tobą!

Gratuluję, życzę Ci by następne miesiące były wspaniałe, a potem jeszcze tylko lepiej

boguslawa_ma... 22:09, 20 sie 2013

No ja też gratuluje
Betka 08:07, 21 sie 2013

Ewuś działasz jak szalona hihihi Świetne zakupy Na pierwszym zdjęciu rabatę poszeżyłabym bo jak zacznie to wszystko rosnąć to może byś ciasno .

a tutaj to już widać że działałaś fajnie ustawiłaś roślinki a czy one nie są za blisko tych już rosnących? Ja bym troszkę przesunęła ja do przodu , będziesz dawać coś na obwódki ?!

Fajnie że możesz jeszcze działać u mnie troszeczkę popadało na szczęście szkoda że tak mało .
Ewa4 11:08, 21 sie 2013

JoannA napisał(a)
Ewo, moje gratulacje
Powiedz mi jakie trawki i horti kupiłaś.

Aśka hortensje kupiłam anabel 3 szt ,tej drugiej to nazwy nie było i nie znam ale ma piękne duże różowe kwiaty a liście jesienią przebarwiają się na czerwono też 3 szt,a trawki 3 szt Panicum.Tak ułożyłam rabatę z anabel 3 szt i trawa panicum 3 szt i na obwódkę dam berberys thunbergii Admiration 4 szt bo to ostatnie szt.trafiłam ale może jeszcze dołożę te cało zielone bo były w szkółce ale zobaczę mam nową fotkę tej rabaty więc wstawię to może ktoś się wypowie czy dobrze planuję .Dzięki za miłe słowa dopóki mogę to robię chociaz troszkę ciężko ale gimnastyka wskazana hihi.Pozdrawiam
Ewa4 11:19, 21 sie 2013

kitek81 napisał(a)
wow, ale zakupy śliczne roślinki! i Ty mówisz się nie szalejesz z łopatą? to kto Ci tą rabatę przekopał?! w doopę chcesz dostać!
no i Mai Ci życzę oczywiście jak będziesz znała płeć, to daj koniecznie znać
najlepszego
buźka :*

Och jacy wszyscy mili dzięki Kaśka uważam na siebie nic na siłe nie robię chociaz jak trawę 4 godz.kosiłam to myślałam ,że już po mnie ale było dobrze więc działam dalej.Kaśka wiesz ,że jak sama nie ogarnę działki to zarosnę M ciągle pracuje a ja mam się relaksować więc się słucham i relaksuję.Oczywiście dam znać czy będzie Maja ale na syna nie mamy imienia więc musi być Maja hehe.
Ewa4 11:21, 21 sie 2013

Debro
Bogusiu
dzięki za miłe słowa .Pozdrawiam serdecznie.