Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

kitek81 21:46, 22 sie 2013

ale się napracowałaś, za rok będziesz się zachwycała tymi rabatkami
i gdzie Ty masz glinę, ja piękny czarnoziem widzę!
AgnieszkaW 21:53, 22 sie 2013

Pooglądałam Twoje poczynania i poczytałam o tym i o owym w Twoim życiu - gratulacje. Pozdrawiam serdecznie
Ewa4 22:24, 22 sie 2013

nieszka napisał(a)

Super ta rabata będzie wyglądała w przyszłym roku jak roślinki podrosną!

Tak bym chciała chociaż na metr zrobić jeszcze takie rabaty na długości całej działki przy iglakach ale u mnie długość działki to jakieś 200 metrów ale po troszku kiedyś zrobię.Właśnie z bratową rozmawiałam o tej rabacie bo byłam ciekawa jej opini i też mówi tak samo jak Ty za rok zobaczymy .
Ewa4 22:28, 22 sie 2013

kitek81 napisał(a)
ale się napracowałaś, za rok będziesz się zachwycała tymi rabatkami
i gdzie Ty masz glinę, ja piękny czarnoziem widzę!

Kaśka tak na pół łpoaty mam nawieziony czarnoziem więcej nie dało się bo bym zbankrutowała na kupnie tego czarnoziemu bo areał za duży .Pod tym glina dlatego robię albo wczesną wiosną jak śnieg stopnieje i odmarznie ziemia albo pod jesień jak deszcze to jakoś daję radę ale ciężko jest.
Ewa4 22:34, 22 sie 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Pooglądałam Twoje poczynania i poczytałam o tym i o owym w Twoim życiu - gratulacje. Pozdrawiam serdecznie

Witaj Agnieszko.
Dziś myślałam o Tobie bo w tym moim kole co kiedyś podpowiadałaś co tam posadzić proponowałaś mi obwódkę z uklszpana no i posadziłam już 16 szt może do jesieni dojadę do końca a wygląda super i z tego koła wyrzucam rośliny bo było tam wszystko liściaste ,iglaste nawet szczypior tam rusł ale powoli za Twoją propozycją robię zmiany.Tak zmiana w moim życiu nastąpi ale to mi nie będzie przeszkadzało w realizacji ogrodu na to zawsze czas znajdę.Pozdrawiam
Betka 23:14, 22 sie 2013

Ewuś tak oglądam i oglądam twoje ogrodnicze prace fajnie że dobrze się czujesz .Wena Cię naszła i wszystko wygląda Zarażasz hihihi ja też już mam ochotę na sadzenie czegokolwiek
Susza dała się we znaki i uschły mi 3 sztuki cyprysika nutkańskiego ma nadzieję że jutro uda mi się wybrać do szkółki ( mamy tam 50% taniej na niektóre roślinki ) popatrzę i może coś jeszcze dokupię
Pozdrawiam i zarażaj tak dalej ogrodniczko
Ewa4 23:31, 22 sie 2013

Betka

Beatko szkoda za iglaczki a fajnie że mobilizuję do pracy .Jak będziesz w szkółce a będzie coś z ciekawych traw to daj znać bo u mnie w szkółkach traw nie ma żadnych a coś mi się maży nowego z trawek.Pozdrawiam
bogumila 23:36, 22 sie 2013

Pooglądałam...ładne nowe nasadzenia,robi się pięknie.Pozdrawiam.
Ewa4 05:06, 23 sie 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Pooglądałam...ładne nowe nasadzenia,robi się pięknie.Pozdrawiam.

Dzięki Bogusiu za miłe słowa i mobilizację do dalszego działania.Pozdrawiam
danuta_szwajcer 13:12, 23 sie 2013

Ale pracowita mrówka z Ciebie Ewuś Pięknie Za rok bedzie efekt super To wielka radośc z takiej pracy Pozdrawiam