Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Betka 21:52, 30 sie 2013

Ewuś no fajnie CI to wszystko wychodzi ja jakoś nie mogę zajść czasu na prace w ogrodzie..... szkoda !!!!
Może jutro coś porobię bo chciałabym przenieść resztę kwiatów z za domu nad strumyk . Plany w głowie a chciałabym żeby doszły do realizacji !
PS. Ewuś pamiętam o kosaćcach dla Ciebie daj znać to ja od razu wysyłam
Ewa4 22:15, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
a skarpę u mnie widziałaś

Już lecę zobaczyć.
Ewa4 22:15, 30 sie 2013

Betka napisał(a)
Ewuś no fajnie CI to wszystko wychodzi ja jakoś nie mogę zajść czasu na prace w ogrodzie..... szkoda !!!!
Może jutro coś porobię bo chciałabym przenieść resztę kwiatów z za domu nad strumyk . Plany w głowie a chciałabym żeby doszły do realizacji !
PS. Ewuś pamiętam o kosaćcach dla Ciebie daj znać to ja od razu wysyłam

Oczywiście dam znać.Pozdrawiam
Ewa4 08:40, 31 sie 2013

Podobno Rozplenica

Jeżówka

yolka 07:52, 01 wrz 2013

Zajrzałam co słychać u Ewy, a tu TAKA wiadomość. Super, uważaj na na Was obojga. Pozdrawiam
Ewa4 12:43, 01 wrz 2013

yolka napisał(a)
Zajrzałam co słychać u Ewy, a tu TAKA wiadomość. Super, uważaj na na Was obojga. Pozdrawiam

Dzięki za miłe słowa oczywiście uważamy na siebie ale troszkę pracy przy łopacie nie zaszkodzi to dla relaksu.Pozdrawiam
renatamama3 21:46, 01 wrz 2013

Ewuś,gratuluje przyszłego członka rodzinki,powiedz za jaką płeć trzymać kciuki?pozdrawiam
nieszka 21:33, 02 wrz 2013

Ewa4 napisał(a)
BASIA8
Miło ,że wpadłaś do mnie.Kciuki trzymaj będzie Mały ogrodnik .Staram się robić w ogrodzie bo jak 2 dni nie trzymam łopaty w dłoni to żle się czuję czyli mus coś robić .Robię puki mogę póżniej będę mniała czas trochę ograniczony ale jakoś się da.Pozdrawiam serdecznie.

A u mnie Mała Ogrodniczka

A widzę że rabaty z brzozą jeszcze nie pokazywałaś.
Ewa4 21:35, 02 wrz 2013

renatamama3 napisał(a)
Ewuś,gratuluje przyszłego członka rodzinki,powiedz za jaką płeć trzymać kciuki?pozdrawiam

Renatko witam Cię serdecznie.Wiesz mniała być Maja ale już wiem,że będzie Gucio Hihi .
Ewa4 21:43, 02 wrz 2013

nieszka napisał(a)

A u mnie Mała Ogrodniczka

A widzę że rabaty z brzozą jeszcze nie pokazywałaś.

No to super. Gratuluję ogrodniczki.
Aga nie pokazywałam bo czekałam na deszcz bo tam glina i ciężko mi było kopać ale dziś spadało konkretnie to myślę ,że jutro coś zacznę robić .Narazie tylko brzoza posadzona a reszta roślin czeka na posadzenie także jak ją skączę to pokażę bo muszę darń usunąć a to trochę zajmuje czasu.Pozdrawiam