Ewuś długo mnie u Ciebie nie było a tu tak wspaniała wiadomość, dużo zdrówka życzę dla Ciebie i maluszka. Dbaj o Was, teraz to raczej leżaczek i relaksik. Pozdrawiam ze śląska
Dzięki za maiłe słowa.Odpoczywam przy łopacie to jest wspaniały relaks a jeszcze dzieci poszły do szkoły to do południa sama więc mus coś robić na działce.Pozdrawiam
Horti posadzone wzdłóż ogrodzenia tam i cień i słonce to chyba dadzą radę .Posadziłam ale darń muszę usunąć jak będzie gotowe to pokazę a reszta mam plan dziś będę robić.Pozdrawiam
Czy ktoś ma w ogrodzie hebe i czy da radę przezimować bo właśnie czytałam że z zimowaniem raczej problem kupiłam 4 szt bo mi się listki podobały ale i na Ogr.ktos ją mniał tylko nie wiem czy przezimowała jak ktos coś wie o tej roślinie proszę niech podzieli się wiedzą jak z nią się obchodzić.
Ewuś, ale piękne zakupy zrobiłaś. Robią wrażenie.
Czekamy na zdjęcia.
A jak Twoje zdrówko?
U Nas wszystko dobrze. Mąż dziś ma dla Mnie ogrodową niespodziankę - nie chce zdradzić co to będzie - mnie ciekawość zjada, ale jestem dzielna i cierpliwa. Powiedział mi tylko tyle - dziś jedziemy Jeepem z przyczepką na zakupy - oczy miałam jak pięć złoty. Tak dawno nic w ogrodzie nie robiliśmy ale dziś będzie mała odmiana.
Pozdrawiam