Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Marta7 00:00, 30 sie 2013

Ewuś gratulacje! Jaka wspaniała wiadomość tuż przed snem!
Pozdrawiam cieplutko
Skarpa wyszła Ci super!
monteverde 01:12, 30 sie 2013

Dawno mnie nie było i widzę dużo pracy włożonej w ogród i nowe życiowe zmiany Ewa moja znajoma była tak zacięta na robotę w ogrodzie, że w 9 miesiącu z brzuchem na ziemi jeszcze pieliła, ale myślę, że nie będziesz powielała takich głupot tym bardziej, że termin masz zimowy no i teraz nie szalej za bardzo nasadzenia fajne tylko jak horti się rozrośnie to trawki zakryje chyba, że p€ścisz je na jeden pęd jako drzewko pozdrawiam
Ewa4 06:17, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
Jeszcze u Ciebie podziekuje Ci za paczkę:* jesteś nuesamowita i podziekuj swojej corci,że tak pięknie popakowala roslinki! Prawdziwa mała ogrodniczka roslinki zrosilam wodą, a rano teściowa przyjedzie szybciej, bo ja mam kontrolę u endokrynologa, zostanie z dziećmi, a ja na tych skarpach co nam już zrobione powsadzam te kwiatuchy
Nie wiem, czy dam radę dziś zasnąć

Kasiu bardzo się cieszę ,że tak nie wiele a tak bardzo cieszy .Jeszcze podeślę bo o kilku kwiatkach zapomniałam .Miłego dnia.
Ewa4 06:20, 30 sie 2013

kitek81 napisał(a)
A co do zakupów to fajne, ale jeszcze Ci podpowiem, że w Biedronce są już cebulki, ja dziś tulipany takie kremowo-różowe za 3,99 wzięłam, tam jest 8szt! I taki nic różnych cebulowych 25szt za 15zł,!

Dzięki dziś muszę zajrzeć do biedro i zobaczyć co tam mają ciekawego.Nie kupuję już wszystkiego co mi się podoba wyleczyłam się z tego .
Ewa4 06:22, 30 sie 2013

Marta7
Dzięki za miłe słowa .W ogrodzie czekam na deszcz bo ciężko łopatę wbić .Pozdrawiam
Ewa4 06:26, 30 sie 2013

monteverde napisał(a)
Dawno mnie nie było i widzę dużo pracy włożonej w ogród i nowe życiowe zmiany Ewa moja znajoma była tak zacięta na robotę w ogrodzie, że w 9 miesiącu z brzuchem na ziemi jeszcze pieliła, ale myślę, że nie będziesz powielała takich głupot tym bardziej, że termin masz zimowy no i teraz nie szalej za bardzo nasadzenia fajne tylko jak horti się rozrośnie to trawki zakryje chyba, że p€ścisz je na jeden pęd jako drzewko pozdrawiam

Aniu dzięki że wpadłaś.Ja narazie daje radę a coś robić muszę bo mnie nosi jak za długo siedzę i nic nie robię.Z horti pewnie tak będzie ale to cos się podetnie coś przesadzi a jakoś będzie.Pozdrawiam
kitek81 08:58, 30 sie 2013

Ewa4 napisał(a)

Dzięki dziś muszę zajrzeć do biedro i zobaczyć co tam mają ciekawego.Nie kupuję już wszystkiego co mi się podoba wyleczyłam się z tego .

to już jesteś poziom wyżej, bo ja jeszcze kupuję to co mi się podoba! im szybciej się z tego wyleczę tym lepiej dla mojego ogrodu i kieszenie pewnie też
pozdrawiam :*
GorAna 11:03, 30 sie 2013

Ewciu, nie szalej
Pozdrawiam
Ewa4 17:11, 30 sie 2013

GorAna napisał(a)
Ewciu, nie szalej
Pozdrawiam

Nie zakupy skromne robię bo nic ciekawego nie ma co by było ogrodowiskowe .Dzis kupiłam 2 szt rozplenicy no to trochę ogrodowiskowy zakup.Pozdrawiam
kitek81 19:31, 30 sie 2013

a skarpę u mnie widziałaś