AGNIESZKO,MARTO
Dzięki za miłe słowa .Oczywiście jak będę po dam znać narazie mam stresik bo do 17 stycznia jeszcze długo a Wiktor już waży 3600 ale trzymajcie kciuki napewno dam rade hehe a co tam.
Pozdrawiam Wszystkich.
Ewuś pewnie że będziemy trzymać kciuki ja codziennie myślę jak ty tam na Mazurach dajesz radę
dobrze że teraz zima to nie kusi się praca w ogrodzie .....tylko na spokojnie czekasz ( czekamy) do stycznia!!!
Pozdrawiam już prawie Świątecznie
Beatko praca w ogrodzie kusi i to bardzo ale ja już całej działki obejść nie dam rady tak się męczę więc i nawet schylić się nie mogę ale jeszcze troszkę hihi czekam na nowy rok a wtedy to już mogę obojętnie kiedy powitać małego Wiktora .
Pozdrawiam.
miło ,że wpadłas ja będę zaglądać do Ciebie bo jestem ciekawa co Ty na tej działce wymyślisz masz jeszcze raz taką jak moja więc pomysłow brak sporo.
Betko
Beatko dobrze mnie już znasz takie mam plany ,że właśnie tak będzie ja z łopatą i roślinkami a Wiktor w wózeczku na świerzym powietrzu będzie sobie smacznie spał hihihi a jak będzie zobaczymy.
Mimo kilometrów pomiędzy nami,
W Dzień Bożego Narodzenia ,biegnę tutaj do Ciebie ,z serdecznymi życzeniami dla ciebie i Twojej rodzinki :
Zdrowia, szczęścia, pomyślności ,domu pełnego miłości i gości .
Renata z rodzinką