Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

zawitka 11:20, 13 lis 2013

Hej Ewuniu Ty się kiedyś uśmiałaś z mego sadzeniwa do góry nogami bulw a ja z ,,cięzarówki ,, ha ha Poczytałam trochę .trzymam kciuki za was Oboje .Poletko zrobione i teraz aby do wiosny .......z Dzidziusiem Całuski
BASIA8 06:27, 14 lis 2013

Ewuniu pozdrawiam Was Cieplutko najlepszego życzę
Ewa4 12:21, 14 lis 2013

GorAna
zawitka
BASIA8

Miło mi że zaglądacie .Wszyscy czekają na wiosnę ,planują prace w ogrodzie a ja narazie czekam za połową stycznia kiedy się ''rozsypię''hehe bo chociaż kopanie od środka jest urocze to już wolałabym to bardzo ruchliwe dzieciątko trzymać na ręcach i zgubić te 12 kg.które przytyłam bo ciężko już nawet się ubrać.Po ogrodzie spaceruję sobie i też planuję co zrobię wiosną ale mam też czas na bieganie po ogrodowisku i szukanie inspiracji .Pozdrawiam Wszystkich zaglądających .
GorAna 20:21, 14 lis 2013

Zostawiam buziaki i wsłuchuję się w tętno
Betka 21:40, 14 lis 2013

Ewa zaglądam do Ciebie od czasu do czasu teraz jesień i zimno to i mniej się dzieje przynajmniej na niektórych wątkach ( przynajmniej na moim hihihi) Powoli zaczynam zabezpieczać rośliny na zimę trochę tego jest więc muszę zagęścić ruchy hihi powinnam jeszcze trawę skosić bo znowu urosła no i zgrabić a to już mi się nie podoba !!! No ale trzeba zadbać co by wiosną było pięknie
Pozdrawiam
zawitka 08:59, 15 lis 2013

Ewa odpoczywaj smiej się duzo b,edzie pogodne dzieciątko.trzymam kciuki za wytrwałość Mamy i Dzidziusa W skrzynię wstawię plastikową dużą i duzą donicę też plastik bo tak byó planowane.Skrzynię pokażę u siebie to ta po pomidorkach Pozdrawiam i ciesz się i odsypiaj ha ha na zapas ha ha
zawitka 14:01, 16 lis 2013

Ewcia wsyawiłam wzór skrzyni u siebie jaką dam do środka tej dębowej całuski to dla Ciebie Uśmiechnij się
Ewa4 20:03, 18 lis 2013

Dzięki że wpadacie do mnie.Ostatnio coś z czasem u mnie ciężko synek w pierwszej kl.a do domu ma zawsze zadane tyle ,że siedzę po 4 godz. żeby to odrobić z młodym ,córcia złapała wirusa i były nocki nie przespane bo wymioty itd.czasem już nie wyrabiam bo powinnam odpoczywać ale kiedy ?

GorAna

Aniu tętno to u mojego maleństwa szybko mierzą bo ucieka z pod aparatu taki ruchliwy i strasznie kopie nawet w nocy spać nie da .

Betka

Beatko okrywasz roślinki ja już nie mam sił na to, trudno co przetrwa to będzie zaryzykuję .

zawitka

Na widok kwiatków uśmiechnełam się bo mam identyczne i jeszcze kilka kwiatów powiewa tak jak je pokazałas a ze skrzynką tak myślałam ,że coś wstawisz bo w sklepach czasem widzę że są folią wyłożone ale przecież odpływu brak i najlepiej tak jak piszesz dopasować skrzynkę z plastiku zaraz idę zobaczyć .

Pozdrawiam Was serdecznie.
bogumila 20:06, 18 lis 2013

Ewuniu....serdecznie pozdrawiam.
zawitka 12:32, 19 lis 2013

zZbaczyłaś skrzyneczkę idz teraz na spacerek i dumaj co będzie -------- na wiosnę wózeczek ,dzieciatko .słoneczko i kfffiatuchy Pa pa