Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

wietrzyk 20:50, 28 paź 2013

Cześć Ewuniu,
Widziałam, że byłaś u mnie, a ja zapracowana nie zaglądałam nawet przez ostatnie dni
Powiem Ci jeszcze nt glebogryzarki, zastanów się zanim kupisz, czy wykorzystasz ją w pełni, bo u Ciebie widzę rabaty już w większości przygotowane są i obsadzone. Gdybyś się zdecydowała jednak, to zdecydowanie polecam spalinową, bo moc większa
Choć teraz to pewnie inne gadżety będziesz kupować
Pa, pozdrawiam
Ewa4 21:32, 28 paź 2013

wietrzyk napisał(a)
Cześć Ewuniu,
Widziałam, że byłaś u mnie, a ja zapracowana nie zaglądałam nawet przez ostatnie dni
Powiem Ci jeszcze nt glebogryzarki, zastanów się zanim kupisz, czy wykorzystasz ją w pełni, bo u Ciebie widzę rabaty już w większości przygotowane są i obsadzone. Gdybyś się zdecydowała jednak, to zdecydowanie polecam spalinową, bo moc większa
Choć teraz to pewnie inne gadżety będziesz kupować
Pa, pozdrawiam

Muszę przemyśleć ale dużo jeszcze jest na działce do zrobienia tylko wyczytałam że tam gdzie są rośliny to taką glebogryzarką lepiej nie wjeżdżać bo korzenie uszkodzę a ja mam dużo darni do usunięcia ale sa tam iglaki więc trzeba przemyśleć .
Ewa4 21:33, 28 paź 2013

Betka

Beatko cudne te Twoje torciki zdolna jesteś.
Ewa4 21:34, 28 paź 2013

GorAna napisał(a)
Przychodzę na badanie tętna
Pozdrawiam

Aniu dzięki za troskę wszystko w najleprzym porządku .Pozdrawiam
BASIA8 10:26, 30 paź 2013

Cześć Ewunia
Jak tam zdrówko?
Pozdrawiam.
Ewa4 19:25, 30 paź 2013

BASIA8 napisał(a)
Cześć Ewunia
Jak tam zdrówko?
Pozdrawiam.

Basiu u mnie jak zawsze ok. wymyślam sobie prace w domu aby mi czas szybciej leciał dziś prasowanie zrobiłam a jutro myślę okna umyć .Po ogrodzie spaceruję i obmyślam plany na wiosnę i tak jakoś leci.Pozdrawiam
BASIA8 18:33, 07 lis 2013

Hej Hej Ewuś.
Co tam u Ciebie Jak zdrówko ciężarówki - ha ha
Ewa4 08:00, 08 lis 2013

BASIA8

Baśka powoli się turlam ale ciężko oj bardzo ciężko do auta wejdę jeszcze ale z wyjściem gorzej a gdzie tu do stycznia nie wiem czy dam radę ,zobaczymy .Pozdrawiam
BASIA8 13:21, 09 lis 2013

Ewa4 napisał(a)
BASIA8

Baśka powoli się turlam ale ciężko oj bardzo ciężko do auta wejdę jeszcze ale z wyjściem gorzej a gdzie tu do stycznia nie wiem czy dam radę ,zobaczymy .Pozdrawiam

Ewuś jakoś damy radę, kto jak nie my kobiety. Ja chyba do stycznia nie dotrzymam, coś ostatnio samopoczucie Mam kiepskie i tak czuje że Rodzinka wcześniej się powiększy, ale może się mylę i oby tak było. Mnie ciężko jest w nocy - duszno, bolą mnie wszystkie kości od pasa w dół, masakra jak trzeba iść do toalety.
Trzymaj się Kochana Cieplutko. Buziaczki. Pogłaskaj Brzusia od przyszywanej Cioci Basi
GorAna 15:53, 11 lis 2013

Pozdrawiam cieplutko