Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

renatamama3 09:17, 21 sty 2014

Ewuś ,co tam u Ciebie zasypało Was?Pewnie planujesz ,planujesz ,nowe nasadzenia.pozdrawiam
kitek81 09:37, 21 sty 2014

Ewa4 napisał(a)
kitek81

Kasiu nawet nie wiesz jak to fajnie nie mniec juz nadwagi i zakładac normalne ciuszki hehe.Maleństwo jest wspaniałe i już nie mogę się doczekac jak będę z Wiktorkiem spacerować po ogrodzie ale przeciesz to juz niedługo hihi.Pozdrawiam.

jakiej nadwagi? przy 3 dzieci i ogrodzie raz dwa wrócisz do formy
pozdrawiam serdecznie :*
Tusiala 11:36, 21 sty 2014

Bardzo się cieszę, że masz to już za sobą Gratuluję Synka
Samych cudownych chwil życzę
Betka 22:29, 21 sty 2014

No i miałaś rację !!!! Nie mogę po prostu tutaj nie zaglądać!!! Miałam skupić się na pracy a le jak to zrobić hihihi jak cały czas myślę co się dzieje na Ogrodowski
U mnie trochę śniegu i bardzo ślisko czyżby zima chciała się zadomowić ?! Mam nadzieję że nie bo wcale mi nie tęskno do mnie A co u Was ?!
Pozdrawiam serdecznie
zawitka 14:59, 25 sty 2014

Bądż z dziećmi teraz mrozy bo potem uciekną na podwórko Pozdrawiam i ściskam
yolka 18:45, 25 sty 2014

Pozdrawiam Ewo
kitek81 09:50, 26 sty 2014

pozdrowienia zostawiam :*
Ewa4 23:13, 26 sty 2014

renatamama3 napisał(a)
Ewuś ,co tam u Ciebie zasypało Was?Pewnie planujesz ,planujesz ,nowe nasadzenia.pozdrawiam

Renatko żebyś wiedziała,że nas zasypało zaspy na metr jestem uziemiona zero wyjazdów tylko M wyjedzie bo jego auto z napędem na 4 koła a mi to już tylko sanki zostały hihi ale lubię zimę jest pięknie .Planować też planuję i nie mogę się powstrzymać odnośnie zakupów przez internet ale mam czas ograniczony i narazie mi się udaje nie zamawiać tylko nie wiem jak długo.Pozdrawiam
Ewa4 23:38, 26 sty 2014

kitek81
Kasiu masz rację ,że przy codziennej bieganinie pewnie szybko zgubię kilogramy ale wiesz jak to jest ze zbędnymi kilogramami to tak jak z ogrodem chciało by się już a nie czekac długo no ale staram się

Tusiala

Dzięki bardzo.Synek jest wspaniały sama radość jak na niego patrzę to nic ,że noce nie przespane kiedyś urośnie i da pospać dłużej chyba hehe.

Betka

Beatko zaglądaj na O i pisz co robisz żebym była na bierząco co kiedy robić co będziesz wysiewać bo to juz nie długo abym w tyle nie została.

yolka
Także pozdrawiam i wpadnę do Ciebie w odwiedziny bo długo nie byłam.
Marta7 00:28, 27 sty 2014

Ewuś trochę mnie nie było -wpadam do Ciebie a tu taki cud nad cudy! TY MASZ JUŻ DZIDZIUSIA! WIKTORA! -no istne zwycięstwo! Baaaaaaaaaaardzo gratuluję! i życzę Ci samych radosnych dni ....
i byle do wiosny!