Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 22:40, 16 mar 2014

kitek81 napisał(a)
ale pogoda, co? popsuła wszystkie plany! chociaż u mnie to choroba dzieciaków też namieszała :/ dobrze, że z rana udało mi się podziałać w ogrodzie, roślinki wsadzone, teraz pić dostaną
pozdrawiam :*

Byłam i widziałam Twoją dzisiejszą pracę prymulki fajne też je mam .
Ewa4 07:40, 17 mar 2014

to moje wczorajsze zakupy w Toruniu nie dużo ale cieszy.
Ewa4 08:34, 17 mar 2014

i jeszcze te kwiatuchy wiem że paprotka mi padnie bo jakoś nie umiem o nio dbać tak było do tej pory ale za 10 zł.niech mi z miesioc oko nscirszy hehe
renatamama3 08:34, 17 mar 2014

Zakupy ,ho,ho .Będzie cięcie i nawożenie.pozdrawiam
boguslawa_ma... 08:39, 17 mar 2014

A czemu ma paśc ładnie wygląda trzeba tylko podlewać ,czasem zraszać i będzie piękna
Ewa4 08:40, 17 mar 2014

renatamama3 napisał(a)
Zakupy ,ho,ho .Będzie cięcie i nawożenie.pozdrawiam

Zaszalałam to fakt ale łopata była potrzebna ,rękawice też ,łopatki podręczne również aj tam jeszcze dużo bym wybrała ale już nie chciałam żeby mój eM się rozchorował chociaż nic nie mówił że za dużo tylko pytał co jeszcze mi brak i sam wybierał mi wszystko ale najpotrzebniejsze kupiłam
Ewa4 08:42, 17 mar 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
A czemu ma paśc ładnie wygląda trzeba tylko podlewać ,czasem zraszać i będzie piękna

Bogusiu jakoś nie mam ręki do paproci zawsze mi padła ale o tą będę dbać ,zraszać zobaczymy.
Betka 09:53, 17 mar 2014

Ewa zakupy super narzędzia pierwsza klasa teraz tylko ciachać kopać itp
Paprotka ładna za takie pieniądze też bym wzięła postaw gdzieś gdzie masz wysoką wilgotność powietrza może kuchnio-salon podlewanie i zraszanie i powinno być ok No ale co ja się tu wymądrzam jak ja ani jednej paproci w domy nie mam hihihi

zastanawiam się nad kupnem jakichś traw możesz przesłać mi link gdzie ty kupowałaś

Pozdrawiam
Ewa4 10:38, 17 mar 2014

Beatko ale się uśmiałam o radach do paproci wymądrzaj się jak najbardziej to może mi paproć trochę dłużej przetrwa .Zaraz Ci napiszę gdzie zamawiam trawy.Pozdrawiam
BASIA8 12:08, 17 mar 2014

Ewuś zakupki pierwsza klasa, a paprotka super okazała. Piszesz że byłaś w Toruniu - piękne miasto - byłam tam kiedyś w delegacji na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika z obecnym Mężem a wtedy jeszcze z chłopakiem. Ja swego czasu jak jeszcze pracowałam to często jeździłam też w delegacje do Solca Kujawskiego a to całkiem blisko do Torunia Jak Mały podrośnie to do Solca napewno polecimy. Buźka