Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 16:22, 17 mar 2014

Basiu to z Torunia do mnie już tylko stówka .Czemu czekasz az mały podrośnie mój już kilometry robi i to spore a najwięcej to do sklepów ogrodniczych hehe .
Gardener27 17:14, 17 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Dotarły trawki ale mam radoche nawet jak patrzę na te u których tylko uschniete badylki widać o to co przyszło

Witaj Ewo! Wpadłem z rewizyta do Ciebie Ale ja Ci zazdroszczę tej paczuszki Ja dzisiaj dostałem odpowiedz od swojego sprzedawcy z informacją że nie wszystkie rośliny z mojej listy są dostępne
Najbardziej ubolewam nad brakiem Miscanthusa Morning Light Pozdrawiam!
Luckaa 17:54, 17 mar 2014

Ewa ja niewiedziałam że Ty jestes z okolic torunia, to jestesmy sąsiadki, a gdzie w Toruniu takie zakupy zrobiłas?
renatamama3 18:22, 17 mar 2014

Gardener27 napisał(a)

Witaj Ewo! Wpadłem z rewizyta do Ciebie Ale ja Ci zazdroszczę tej paczuszki Ja dzisiaj dostałem odpowiedz od swojego sprzedawcy z informacją że nie wszystkie rośliny z mojej listy są dostępne

Nie wiem ,gdzie mieszkasz ,ale coś mi świeci ,że w małopolsce ,ta trawa i inne są dostępne w Jaworniku ,cena od 2,60 kostrzewa sina do 15 zł .pozdrawiam
Ewa4 10:01, 18 mar 2014

Gardener27 napisał(a)

Witaj Przemku .
Trawki fajne do mnie dotarły napewno jeszcze zamówię więcej .To było pierwsze zamówienie i chciałam zobaczyć w jakim stanie dostanę te rośliny ale jestem zadowolona więc już robię kolejne zamówienie a gdzie Ty zamawiasz trawki ?Zamawiałam z polecanego na O.sklepu internetowego a może masz inny napisz proszę na priv.
Betka 10:02, 18 mar 2014

Oglądam trawki duży wybór mają
Betka 10:04, 18 mar 2014

Żonkil u mnie zakwitł miniaturka hihihi
Ewa4 10:13, 18 mar 2014

Luckaa napisał(a)
Ewa ja niewiedziałam że Ty jestes z okolic torunia, to jestesmy sąsiadki, a gdzie w Toruniu takie zakupy zrobiłas?

Lucynko ja robiłam na wlocie od strony Grębocina w tym Kauflandzie były tam fajne 120 cm.tujki po 12 zł zdrowe ładne ale nie kupiłam bo byłam osobówką a szkoda żebym wiedziała ,że tam takie cudeńka są to wziełabym ciężarówkę hehe.Tylko bukszpany były po 40 zł kulki a ja takie większe od tych co tam były kupuję po 15 zł .A Ty z której strony Torunia jesteś sądziłam że z tamtych co Kasia dom wkoło lubczyka ale może się mylę.Z Kasią w zeszłym roku planowałyśmy u mnie spotkanie ale jej nie pasowało więc może w tym roku się uda i Ty dołączysz do nas?Najpierw muszę trochę ogród obsadzić co będzie co oglądać hehe.Ale spotkać się jak najbardziej jestem za a co.
Ewa4 10:16, 18 mar 2014

Betka napisał(a)
Oglądam trawki duży wybór mają

Beatko ja już składam następne zamówienie bo podobają mi się te trawy a jednak jak ja z małym Wiktorkiem mam biegać po sklepach to jednak wygodniej ze sklepu internetowego mi zamawiać.A żonkil Ci zakwitł no jestem zaskoczona u mnie dopiero listki w połowie wyszły to do kwitnienia jeszcze im daleko.
Ewa4 10:18, 18 mar 2014

renatamama3 napisał(a)

Nie wiem ,gdzie mieszkasz ,ale coś mi świeci ,że w małopolsce ,ta trawa i inne są dostępne w Jaworniku ,cena od 2,60 kostrzewa sina do 15 zł .pozdrawiam
Renatko odpowiem na priv.