Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Betka 10:21, 18 mar 2014

Mam zdjęcie w telefonie ale nie potrafię do wstawić na O
już zrobiłam aparatem i fotkę wstawiłam
Ewa4 13:06, 18 mar 2014

Betko
byłam i widziałam dobry i jeden na początek reszta czeka na słoneczko.
kitek81 18:51, 18 mar 2014

nom, Lucynka bliziutko mnie mieszka miasto obok
zakupy super, narzędzia praktyczne, paprotka piękna, też miałam jedną paprotkę, długo ładnie wyglądała, do czasu jak się przeprowadziliśmy, potem padła a jak kupowałam następne, to też się jakoś długo nie trzymały :/
pozdrawiam :*
iwonaal 19:43, 18 mar 2014

Super, moje też takie ładne doszły.
Ewa4 19:59, 18 mar 2014

kitek81 napisał(a)
nom, Lucynka bliziutko mnie mieszka miasto obok
zakupy super, narzędzia praktyczne, paprotka piękna, też miałam jedną paprotkę, długo ładnie wyglądała, do czasu jak się przeprowadziliśmy, potem padła a jak kupowałam następne, to też się jakoś długo nie trzymały :/
pozdrawiam :*

Tak podejrzewałam ,że Lucynka koło Ciebie mieszka.Paprotki podobno nie lubią przestawiania dlatego nie sądzę że długo się nią nacieszę ale zrobię sobie sadzonkę i sprubuję wyhodować w swoich warunkach od małej może wtedy się u mnie zaklimatyzuje.
Ewa4 20:02, 18 mar 2014

iwonaal napisał(a)
Super, moje też takie ładne doszły.

No to fajnie jak dostałaś ładne sadzonki.Dziś przeglądałam inną stronę z trawkami ale ceny jeszcze raz takie także fajny i niedrogi ten sklepik.
Marta7 22:01, 20 mar 2014

Ewuś ale superowe te trawki,bardzo mi się podobają,wrzuć zdjęcie jak posadzisz.
pozdrawiam serdecznie
Ewa4 23:31, 20 mar 2014

Tak Marta fotki będą , narazie kopię a nowa łopata super jednak dobry sprzęt to podstawa.Zamawiałam kolejne trawki i dziś zostały wysłane do mnie ale czytałam u Przemka życie w wiejskim ogrodzie ,że on podpędza je w domu i tak podłapałam temat i też tak zrobię ale 60 donic z trawkami do domu gdzie ja z tym wpadnę narazie je garażuję no muszę pomyśleć.
Betka 23:37, 20 mar 2014

Ewa4 napisał(a)
Tak Renatko fotki będą , narazie kopię a nowa łopata super jednak dobry sprzęt to podstawa.Zamawiałam kolejne trawki i dziś zostały wysłane do mnie ale czytałam u Przemka życie w wiejskim ogrodzie ,że on podpędza je w domu i tak podłapałam temat i też tak zrobię ale 60 donic z trawkami do domu gdzie ja z tym wpadnę narazie je garażuję no muszę pomyśleć.

Ale zamówienie łoł!!!!! już nie mogę się doczekać jak to wszystko będzie wyglądało
Ewa nie potrafię skopiować zdjęcia z ogrodów Danusi na swój wątek jak się to robi?
Ewa4 23:48, 20 mar 2014

Napisałam sms.ale szybka jesteś poprawiałam imię a ty już post zacytowałaś hehe