Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

monteverde 11:14, 12 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Renatko dzięki za opinie a ,że Ci się nie podoba to mi nie przeszkadza ważne że masz własne zdanie i gust przecież byłoby nudno jak wszystkim podobało by się to samo .Pozdrawiam

Może zmienisz zdanie jak zadziała hehe .

Dawno mnie u Ciebie nie było, zmiany ogromne ogród wypiękniał miło się ogląda wszystkie nasadzenia, ale co do fontanny może się pogniewasz ale nie umiem kadzić Renatka ma rację no i jeszcze te koło k/ domu to nie pasujeA szczęściara z Ciebie, że zostałaś obdarowana taka ilością traw, kwiatów i żurawek miłego weekendu
Betka 11:37, 12 lip 2014

Ewa4 napisał(a)
No to Wam pokarze niespodziankę dla mojego M a wygląda tak jeszcze brak podłączyć fontannę i lampeczki ale to w czwartek będzie zrobione i zostanie mi nalanie wody

A ja uważam że wszystko zależy od wykończenia domu Wyobrażacie sobie że dom jest wykończony np jakimś " starodawnym ala klinkierem" do tego dużo róż i lawendy!!! I wszystko zgrywa się doskonale
To taki mój punkt widzenia
monteverde 12:14, 12 lip 2014

Betka napisał(a)

A ja uważam że wszystko zależy od wykończenia domu Wyobrażacie sobie że dom jest wykończony np jakimś " starodawnym ala klinkierem" do tego dużo róż i lawendy!!! I wszystko zgrywa się doskonale

wykończenie a styl domu to dwie różne sprawy, ale to gusta Ewy i o nich nie dyskutuję, po prostu nie lubię "kadzić"
BASIA8 17:41, 12 lip 2014

Ewuś dziś tak sobie myślę o Tobie - jutro festyn - szkoda że mieszkam tak daleko od Ciebie bo już bym chętnie roślinki kupowała - a jest co wybrać Mam nadzieję że pogoda Wam dopisze. U Nas cały tydzień deszcz pada niemiłosiernie. Ja jutro mam małe święto - urodziny Męża Sciskam Cię Mocno i Buziam
Ewa4 21:16, 12 lip 2014

monteverde napisał(a)

Dawno mnie u Ciebie nie było, zmiany ogromne ogród wypiękniał miło się ogląda wszystkie nasadzenia, ale co do fontanny może się pogniewasz ale nie umiem kadzić Renatka ma rację no i jeszcze te koło k/ domu to nie pasujeA szczęściara z Ciebie, że zostałaś obdarowana taka ilością traw, kwiatów i żurawek miłego weekendu

Aniu ja nie mowie że musi się Tobie moja fontanna podobać mam i tyle.Mi pasuje bo nie muszę pielic na rondzie i jest czysto.co do kola to masz racje obdarowano nas nim i juz kilka miesięcy go przestawiam ale zawsze zapomnę mam ważniejsze sprawy no i kolo tak sobie stoi aż go w końcu wyniose hehe.A roslinki to są na szkolny festyn i zarobione pieniążki idą na szkołę. Akurat Żorawki to z mojego ogrodu.Pozdrawiam i jak najbardziej krytykuj ja to lubię dziwne ale prawdziwe
Ewa4 21:21, 12 lip 2014

BASIA8 napisał(a)
Ewuś dziś tak sobie myślę o Tobie - jutro festyn - szkoda że mieszkam tak daleko od Ciebie bo już bym chętnie roślinki kupowała - a jest co wybrać Mam nadzieję że pogoda Wam dopisze. U Nas cały tydzień deszcz pada niemiłosiernie. Ja jutro mam małe święto - urodziny Męża Sciskam Cię Mocno i Buziam

Basiu no też mam nadzieje ,że pogoda dopisze i wszystkie roslinki trafią do pięknych ogrodów no ale na to wpływu nie mamy a szkoda hehe.Najlepszego dla M a odległość to żadna świat jest mały hihi.
Ewa4 21:24, 12 lip 2014

Betka napisał(a)

Beatko dzięki Ty wiesz co nastąpi dalej dlatego nam ta fontanna tam pasuje hihi.
monteverde 21:30, 12 lip 2014

Ewa4 napisał(a)

Aniu ja nie mowie że musi się Tobie moja fontanna podobać mam i tyle.Mi pasuje bo nie muszę pielic na rondzie i jest czysto.co do kola to masz racje obdarowano nas nim i juz kilka miesięcy go przestawiam ale zawsze zapomnę mam ważniejsze sprawy no i kolo tak sobie stoi aż go w końcu wyniose hehe.A roslinki to są na szkolny festyn i zarobione pieniążki idą na szkołę. Akurat Żorawki to z mojego ogrodu.Pozdrawiam i jak najbardziej krytykuj ja to lubię dziwne ale prawdziwe

A ja nie mam kiedy swoich żurawek podzielić a są olbrzymie, Ewa wiem, że się nie pogniewałaś, bo oto chodzi, żeby pisać co jest na plus a co nie a to i tak Twój ogród i Ty tam jesteś Paniąpozdrawiam
renatamama3 21:38, 12 lip 2014

Ewuś ,jak nie znajdziesz ,żółtych róż u siebie to możesz zamówić tutaj www.Hajdrowscy.pl
Patrząc na tą Twoją fontannę to zerwałabym 5 kostek w koło posadziłabym róże ,a na obwódkę bukszpan lub lawenda,teraz to miejsce jest strasznie ciężkie.
Ewa4 22:05, 12 lip 2014

monteverde napisał(a)

A ja nie mam kiedy swoich żurawek podzielić a są olbrzymie, Ewa wiem, że się nie pogniewałaś, bo oto chodzi, żeby pisać co jest na plus a co nie a to i tak Twój ogród i Ty tam jesteś Paniąpozdrawiam

Aniu a na co mam się gniewac mój M marzył o fontannie a marzenia są po to aby je realizować.Tak jak mówisz to nasz ogród i nam tak się podoba.