witam Ewko
w koncu sie zjawiłam u ciebie
widze ze ty jak ja szukasz pomsłów i aranzacji do ogrodu . ja w weekend spacerowałam i myslałam co i gdzie wsadzic co dokupic i przesadzic
widziałam ze juz tulipany wybiły sie z spod ziemii a dzisiaj przykrył je snieg
u ciebie tez tak sypie??
Iwonko witaj tak szukałam pomysłów ale jak mi Aga wątek z projektem Danusi podesłała to już pomysły mam tylko je powoli realizowac i będzie dobrze a zima do mnie też zawitała dziś ale to pewnie nie na długo Pozdrawiam
Witaj Aniu mam nadzieję że zajrzysz pochwalisz lub skrytykujesz lepiej to drugie to mnie będzie bardziej mobilizowało do pracy bo widziałaś jak mniałam na skarpie przy tarasie? w zeszłym roku odłożyłam prace na póżniej a tam glina i jak przeschło to nie mogłam łopaty wbić dlatego już teraz wziełam się za kopanie od czegoś trzeba w końcu zacząć .najpierw poprawię to co jest a dopiero zabiore się za tworzenie kolejnej rabaty a kwitnąco kochana wyglądasz pozdrawiam
Witaj Ewuś!
Powodzenia Ci życzę z różami, napewno się udadzą. Grunt, to odpowiednie nawożenie. Jak ziemia jest żyzna, to wszystko pięknie rośnie.
U mnie jeszcze dość zimno. Za wcześnie na jakiekolwiek prace ogrodowe. Jeszcze trochę trzeba poczekać. Zima była dość łagodna, choć śnieżna, ale teraz będzie się pewnie ciągła i ciągła.
cześć u Ciebie
no szacun za tą rabatkę-napracowałaś się pewnie przy niej, ale już coś masz zrobione, potem tylko kosmetyki i można sadzić
przejrzałam wczoraj do połowy ten wątek z realizacji Danusi przy Białym Domku-qrcze jakie miodzio! ale podłamałam się skąd ja na to wszystko kasę wezmę?! na raz na pewno nie dam radę, ale może trzeba robić po prostu kawałeczkami?
Tak Kasiu właśnie po rabacie robić a ja już kończę z przypadkowymi zakupami wolę konkrety i efekty choćbym mniała robic jedną rabetę w roku ale pięknie tam wiedziałam że Tobie tez się spodoba