Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

nieszka 13:16, 10 mar 2013

Ewa4 napisał(a)

Kochana ale mi dałas lekturę 8 godzin czytałam szczegółowo bo nic nie mogłam tam opuścić i nazbierałam pomysłów że hoho już wiem po co kopałam skarpę będzie tam kopia Danusi skarpy ciski i trzmielina no i wreszcie się odnalazłam mam sprecyzowane plany dzięki że podrzuciłaś link.Pozdrawiam

Czułam że będzie Ci pasowała
No to do dzieła!
Iw31 19:36, 10 mar 2013

witam Ewko
w koncu sie zjawiłam u ciebie
widze ze ty jak ja szukasz pomsłów i aranzacji do ogrodu . ja w weekend spacerowałam i myslałam co i gdzie wsadzic co dokupic i przesadzic
widziałam ze juz tulipany wybiły sie z spod ziemii a dzisiaj przykrył je snieg
u ciebie tez tak sypie??
Ewa4 23:30, 10 mar 2013

Iwonko witaj tak szukałam pomysłów ale jak mi Aga wątek z projektem Danusi podesłała to już pomysły mam tylko je powoli realizowac i będzie dobrze a zima do mnie też zawitała dziś ale to pewnie nie na długo Pozdrawiam
monteverde 23:33, 10 mar 2013

No to realizacja jak będzie skończona to wpadnę obejrzeć pozdrawiam
Ewa4 08:27, 11 mar 2013

Witaj Aniu mam nadzieję że zajrzysz pochwalisz lub skrytykujesz lepiej to drugie to mnie będzie bardziej mobilizowało do pracy bo widziałaś jak mniałam na skarpie przy tarasie? w zeszłym roku odłożyłam prace na póżniej a tam glina i jak przeschło to nie mogłam łopaty wbić dlatego już teraz wziełam się za kopanie od czegoś trzeba w końcu zacząć .najpierw poprawię to co jest a dopiero zabiore się za tworzenie kolejnej rabaty a kwitnąco kochana wyglądasz pozdrawiam
Maria667 10:00, 11 mar 2013

Witaj Ewuś!
Powodzenia Ci życzę z różami, napewno się udadzą. Grunt, to odpowiednie nawożenie. Jak ziemia jest żyzna, to wszystko pięknie rośnie.
U mnie jeszcze dość zimno. Za wcześnie na jakiekolwiek prace ogrodowe. Jeszcze trochę trzeba poczekać. Zima była dość łagodna, choć śnieżna, ale teraz będzie się pewnie ciągła i ciągła.

pozdrawiam.
kitek81 10:58, 11 mar 2013

cześć u Ciebie
no szacun za tą rabatkę-napracowałaś się pewnie przy niej, ale już coś masz zrobione, potem tylko kosmetyki i można sadzić
przejrzałam wczoraj do połowy ten wątek z realizacji Danusi przy Białym Domku-qrcze jakie miodzio! ale podłamałam się skąd ja na to wszystko kasę wezmę?! na raz na pewno nie dam radę, ale może trzeba robić po prostu kawałeczkami?
Ewa4 11:06, 11 mar 2013

Tak Kasiu właśnie po rabacie robić a ja już kończę z przypadkowymi zakupami wolę konkrety i efekty choćbym mniała robic jedną rabetę w roku ale pięknie tam wiedziałam że Tobie tez się spodoba
kitek81 11:33, 11 mar 2013

wczoraj przez ten biały domek to po 1 poszłam spać, w sumie to już dziś było ;p
Ewa4 12:34, 11 mar 2013

Kasiu tylko jak M Ci zarzuci że jestes nie wyspana to nie mów ze to przezemnie ja tylko link podrzuciłam tak nie winnie wiesz hehehe