Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 07:26, 03 kwi 2013

Tamaryszek napisał(a)
Witaj Ewo! Dziękuję za miłe słowa o moim ogrodzie. Widzę, że masz duży ogród - to sporo pracy, ale i duża swoboda w kreowaniu swojej przestrzeni, wiele osób o tym marzy. Będę Ci kibicować.
Tyle już zrobiłaś i nowe rośliny czekają na posadzenie -szkoda, że na razie wiosna tylko w garażu.

no myślę że za kilka lat będzie co u mnie podziwiac tak jak u Ciebie Twój to rewelacja wracam do Ciebie często i podpatruję.Pozdrawiam
Ewa4 07:30, 03 kwi 2013

Marysiu staram się żeby mi te kwiatki jak już je kupiłam nie pomarnowały się ale one tak już rosną w garazu a mogły by na dworze gdyby ta szanowna zima ustąpiła wiośnie no ale jak tak jest to planuję sobie żeby nie siedzieć tak całkiem bezczynnie .Pozdrawiam
bogumila 09:07, 03 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)

W lewym dolnym rogu jest żurawka heuchera creole nights .
Dziękuję...myślałam,że to roślina na łodyżce...ładna.
zaga 16:18, 03 kwi 2013

Witam Ewo! Wpadłam się przywitać i podoba mi się to co widzę. Szykujesz się na całego do pracy w ogrodzie i pogoda nie jest w stanie Cię przestraszyć. Brawo!
danuta_szwajcer 16:25, 03 kwi 2013

Ale tego masz w tym garazu) no ale przy rozmiarach działki to jak posadzisz to znowu bedziesz kupowac zapewne) fajna masz wiosne chociaz w garazu pozdrawiam
Ewa4 17:11, 03 kwi 2013

zaga napisał(a)
Witam Ewo! Wpadłam się przywitać i podoba mi się to co widzę. Szykujesz się na całego do pracy w ogrodzie i pogoda nie jest w stanie Cię przestraszyć. Brawo!

skoro na wiosnę nie ma co liczyc to trzeba jakoś sobie radzić ale to już za długo ta zima trzyma a u mnie ile bym roślin nie kupiła to zawsze mało bo działk duza no ale powoli się da.
Ewa4 17:17, 03 kwi 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Ale tego masz w tym garazu) no ale przy rozmiarach działki to jak posadzisz to znowu bedziesz kupowac zapewne) fajna masz wiosne chociaz w garazu pozdrawiam

Ach hortensje z przysyłki juz zaczeły wypuszczać listki ,dereń i wierzba ukorzenione i posadzone w donicy deren nawet kwitnie w garażu tylko tej wiosny mi brak takie plany chciałoby się już je realizować a tu zima.Pozdrawiam
iwonaj 18:31, 03 kwi 2013

Ewusiu witaj po świętach u mnie też wszystkie rośliny rosną w garażu i ciekawe jak długo to jeszcze potrwa bo na razie to wiosny nie widać.
GorAna 20:41, 03 kwi 2013

Ewuś witaj poświątecznie u mnie też w pomieszczeniu gospodarczym czeka 100 bratków do posadzenia
Cieszę się, że podobają Ci się moje obrazy
Pozdrawiam, byle do wiosny, tylko kiedy ona przyjdzie?
BASIA8 08:01, 04 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Moja wiosna w garazu .

Cześć Ewuś.
Piękną masz wiosnę w garażu Zgromadziłaś sporo okazów.
Wszyscy czekamy na słonecznie dni bez śniegu i mrozu.
Pozdrawiam.