Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 21:15, 07 kwi 2013

Maria667 napisał(a)
Ewuś!
Pozdrowionka. Pogoda coraz lepsza, nawet słonko dzisiaj zaświeciło na całe 5 minut

U mnie słonko cały dzień było ale się cieszę juz czas przecież mamy wiosnę.
Ewa4 21:20, 07 kwi 2013

hania napisał(a)
U mnie było 9+,jutro biegnę do ogrodu,pozdrawiam

Ja teeeż jutro idę do ogrodu muszę przekopane kępy trawy ogarnąć i tak powoli chyba zacznie sie już coś dziac ale radość.
Debra 21:24, 07 kwi 2013

Tak, już coś mozna robić... jeszcze tylko parę dni i wszystko będzie trzeba robić jednoczesnie.
Ewa4 21:26, 07 kwi 2013

nieszka napisał(a)
Oj chyba dziś już troszkę popracowałaś i teraz odpoczywasz silnie zmęczona

Aga odpoczywam po wekendzie bo moje dzieci w piątek przywożą sobie kuzynostwo od M brata i w niedzielę ich zawożę i właśnie wruciłam ale jaka cisza w domu moja dwójka tamtych też dwójka oj głowa mi pękała ale jak dzieci proszą że ich chcą nie mogę odmówić ale jutro śmigam na działkę już coś pewnie popracuję
Ewa4 21:39, 07 kwi 2013

Debra napisał(a)
Tak, już coś mozna robić... jeszcze tylko parę dni i wszystko będzie trzeba robić jednoczesnie.

Pewnie tak będzie dziś trochę rozrzuciłam śnieg żeby szybciej stopniał a jeszcze mam roślinki do pikowania i do wysiania oj się wreszcie zacznie ale trochę słońca było to i ludziska na spacery powychodzili a tak to każdy zdołowany w domu siedział
kitek81 22:05, 07 kwi 2013

no pogoda dziś była piękna, u nas słońce cały czas-od razu lepsze nastroje! jak tak ładnie będzie, to w najbliższym tyg ruszamy z malowaniem słupków, ogrodzeniem tarasem, nawożeniem ziemi, kładzeniem kostki-oj gorący okres przed nami
Ewa4 22:19, 07 kwi 2013

kitek81 napisał(a)
no pogoda dziś była piękna, u nas słońce cały czas-od razu lepsze nastroje! jak tak ładnie będzie, to w najbliższym tyg ruszamy z malowaniem słupków, ogrodzeniem tarasem, nawożeniem ziemi, kładzeniem kostki-oj gorący okres przed nami

Kaśka współczuję ja to już mam za sobą bo to z jednej strony cieszy a z drugiej tej finansowej już mniej ale ogólnie fajnie jest .
Ewa4 22:29, 07 kwi 2013

No to i ja pokażę co mi wyrosło
kocimiętka Aster karłowy Pinokio Aster peoniowy chyba bo zgubiłam kartke.
Debra 22:35, 07 kwi 2013

Pięknie Ci wyrosło, do tego wcale nie powyciągane te Twoje siewki.
U mnie z braku słońca takie cienkie, blade mizeroty, ale je uszczykuję i jest lepiej.
barbara_kraj... 23:39, 07 kwi 2013

Gdzie zajrzę, to istne szaleństwo siania, flancowania, sadzenia A jaka róznorodność roślin!
I tak trzymać!