Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mazury i mój kawałek ziemi

Mazury i mój kawałek ziemi

Ewa4 09:19, 04 kwi 2013

iwonaj napisał(a)
Ewusiu witaj po świętach u mnie też wszystkie rośliny rosną w garażu i ciekawe jak długo to jeszcze potrwa bo na razie to wiosny nie widać.

Aj znowu pada śnieg a ja ciągle coś dosadzam w donice do garażu ale w końcu to i mniejsca zabraknie chciałabym kopać działkę a walczę z łopatą do śniegu.Pozdrawiam
BASIA8 09:52, 04 kwi 2013

Ewuś.
Ja co dzień słyszę w pracy narzekania a w szczególności mojego kolegi, który przeklina zimę każdego ranka. Boli go kręgosłup od odśnieżania, brama przesuwna mu przymarza. Jednym słowem same szkody. Pocieszamy go, że wiosna jest już blisko, ale nawet nie chce Nas słuchać.
My faktycznie pracujemy łopatą, ale w śniegu zamiast w ogrodzie
Buziaki.
Ewa4 09:47, 05 kwi 2013

BASIA8 napisał(a)
Ewuś.
Ja co dzień słyszę w pracy narzekania a w szczególności mojego kolegi, który przeklina zimę każdego ranka. Boli go kręgosłup od odśnieżania, brama przesuwna mu przymarza. Jednym słowem same szkody. Pocieszamy go, że wiosna jest już blisko, ale nawet nie chce Nas słuchać.
My faktycznie pracujemy łopatą, ale w śniegu zamiast w ogrodzie
Buziaki.

Ach Baśka bo tego to już się nie da słuchać co rano wyglądam przez okno i mam dosyć .Pozdrawiam
Ewa4 09:53, 05 kwi 2013

Dziewczyny noszę się z zamiarem wysiania sałaty czy już mogę czy poczekac jeszcze oczywiście w doniczkę w domu .Nie wiem czy sałata szybko wschodzi bo w domu to pierwszy raz będę wysiewać jak możecie doradżcie bo kiedy takie sadzonki sałaty na działkę się wysadza?Pozdrawiam Wszystkich i miłego dnia życze.
Edi00 12:15, 05 kwi 2013

Ewciu sporo Ci sie tego zielonego nazbierało w garażu
bogumila 14:02, 05 kwi 2013

Ewa4 napisał(a)
Dziewczyny noszę się z zamiarem wysiania sałaty czy już mogę czy poczekac jeszcze oczywiście w doniczkę w domu .Nie wiem czy sałata szybko wschodzi bo w domu to pierwszy raz będę wysiewać jak możecie doradżcie bo kiedy takie sadzonki sałaty na działkę się wysadza?Pozdrawiam Wszystkich i miłego dnia życze.
Sałata wschodzi bardzo szybko...możesz część już wysiać i przepikować...najlepiej różne odmiany.
anna_g 14:12, 05 kwi 2013

Ewa pozdrawiam - wiosna w garażu super U mnie też pełno - ale jak wiesz na parapetach w garażu tylko klon - niestety puszcza listki... w piwnicy teściowa przechowuje pelargonie w ilościach znacznych Z miejsce się krucho robi... więc zima won
Miłego dnia - będzie lepiej - dzisiaj kolega z pracy powiedział, że wiosna na stówę idzie bo jego kot chudnie (jak Kaśka z Bawarii) i na pole wychodzi ciągle... czyli musi być dobrze - zwierzęta wiedzą co jest na rzeczy
kitek81 17:46, 05 kwi 2013

anna_g napisał(a)
Ewa pozdrawiam - wiosna w garażu super U mnie też pełno - ale jak wiesz na parapetach w garażu tylko klon - niestety puszcza listki... w piwnicy teściowa przechowuje pelargonie w ilościach znacznych Z miejsce się krucho robi... więc zima won
Miłego dnia - będzie lepiej - dzisiaj kolega z pracy powiedział, że wiosna na stówę idzie bo jego kot chudnie (jak Kaśka z Bawarii) i na pole wychodzi ciągle... czyli musi być dobrze - zwierzęta wiedzą co jest na rzeczy

czyli jest nadzieja na wiosnę na dniach-całe szczęście
Ewa4 06:33, 06 kwi 2013

Edi00 napisał(a)
Ewciu sporo Ci sie tego zielonego nazbierało w garażu

aj tam zawsze coś w oko w padnie i dokupię a miejsca coraz mniej.Pozdrawiam
Ewa4 06:36, 06 kwi 2013

bogumila_bienko napisał(a)
Sałata wschodzi bardzo szybko...możesz część już wysiać i przepikować...najlepiej różne odmiany.

A widzisz o różnych odmianach nie pomyślałam ale nadrobię to i wysieję bo cosik wiosennie się zaczyna .