Ulka, to jest bukszpan. Sadzony po to by oddzielić część rekreacyjną od gospodarczej. Teraz okazało się, że za nim jest najlepsze miejsce na plac zabaw
Tnę go nożycami elektrycznymi.
Tak wyglądał w 2013 roku. Docelowo ma powstać ściana z oknem, tylko nie wiem czy doczekam
Jesienią sadziłam 174 odmiany tulipanów.
Powinny kwitnąc od początku kwietnia do końca maja....ale tak w tym roku nie będzie
Tutaj na zdjęciu widać kwitnące pomarańczowe a w pąkach dwie odmiany (żółta i czerwona) tych pospolitych.
Dla przypomnienia, jak może być pięknie 2016 rok
2017 rok
2015 rok
Aniu u mnie ostatnio każdy rok kiepski dla tulipanów. Może dlatego że nie mam tych najlepszych starych odmian. Nowe słabe i jednoroczne prawie wszystkie U Ciebie pięknie i elegancko jak zwykle
Fala cięta fachowo jak żyletką takie ma ostre krawędzie - podziwiam umiejętności Aniu.
Na twoje tulipany czekam mimo twojego narzekania - i tak jest ich u ciebie tyle że szok.
Na pewno będę tu zaglądać w oczekiwaniu na pokaz
Pozdrawiam
Tulipany królują
Bukszpanowa fala piękna-idealne cięcie
Róże moje też dostały w doopę po tej zimie, najbardziej wielkokwiatowe, pnące całkiem ok oprócz eden rose a najlepiej dały radę okrywowe
nad trawami ozdobnymi też się zastanawiam, czy dadzą radę a tak to chyba wszystko ok
pozdrawiam