Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 13:04, 18 wrz 2013

Bogdzia napisał(a)
Czytałam rano ze się za budowe bierzesz. Ja po 13 latach od jej zakończenia do dziś nie chcę widziec żadnych ,,fachowców" choc już by się nowi przydali. Fajnie budowac mury , jak kazdego dnia jest ich więcej i zarysowują się pomieszczenia ale wykończeniówka to już całkiem wykańcza , te niezliczone zastepy ,,fachowców" od wszystkiego-nigdy wiecej.Sadz Aniu swoje tony tulipanków , będzie wiosną na co popatrzec, ale pracy nie zazdroszcze, jednak miec prywatne Keukenhof to duża rzecz.Pozdrówka zostawiam.

Bogdziu, gdzie tam mi do Keukenhof.....za małe ilości...ale przyznam, że choć wysiłek duży to wiosny zawsze nie mogę się doczekać...co do budowy to będę Was zapewne zamęczać pytaniami nieogrowiskowymi....macie tutaj doświadczenie nie tylko ogrodnicze ale też budowlane.....ale ciarki mnie przechodzą na samą myśl spotkania "fachowców"
zawitka 17:27, 18 wrz 2013

Witaj Aniu ---oj nie zazdroszczę Ci spotkania z fachofffffcami .pytaj i pilnuj .Piękne zdjęcia zrobiłaś czy mogę je kiedyś namalować .Pytam bo to Twoje zdjęcie .Mam kilka zdjęć do namalowania ale na razie nie mogę malować ,wiesz jak sie choruje to niczego nie ma naet weny ha ha Pozdrawiam serdecznie
Marta7 23:27, 18 wrz 2013

Aniu sliczny jest ten zachód słońca,dawno takiego na żywo nie widzialam.
A działeczki Twoje piękne i takie zadbane......
Pozdrawiam serdecznie
GorAna 09:43, 19 wrz 2013

zawitka napisał(a)
Witaj Aniu ---oj nie zazdroszczę Ci spotkania z fachofffffcami .pytaj i pilnuj .Piękne zdjęcia zrobiłaś czy mogę je kiedyś namalować .Pytam bo to Twoje zdjęcie .Mam kilka zdjęć do namalowania ale na razie nie mogę malować ,wiesz jak sie choruje to niczego nie ma naet weny ha ha Pozdrawiam serdecznie

Halinko, przy doświadczeniu ogrodowiczan myślę, że szczęśliwie przebrnę przez budowę...zawsze będę miała ucieczkę do ogrodu.....mam nadzieję,że cały nie zostanie zdewastowany
Co do zdjęcia, to bedzie mi badrzo miło, że przeniesiesz je na obraz...może właśnie na przekór chorobie trzeba dawać upust swoim umniejętnościom:....ja będę próbowała coś tam wyhaftować,ale jak do tej pory nie przysyłają mi przerobionego zdjęcia na krateczki do haftu....muszę monitować
Zatem bierzemy się do roboty i pokażemy obydwie swoje prace....będzie frajda
GorAna 09:46, 19 wrz 2013

Marta7 napisał(a)
Aniu sliczny jest ten zachód słońca,dawno takiego na żywo nie widzialam.
A działeczki Twoje piękne i takie zadbane......
Pozdrawiam serdecznie

Martuś, dziękuję...wiesz Ogrodowisko zobowiązuje i motywuje...jak tu pokazać zaniedbaną rabatkę...mus wymuskać i zrobić fotkę
GorAna 19:48, 19 wrz 2013

Na przekór szarej jesieni...

Krys 19:51, 19 wrz 2013

Ania ale pięknie te pomaranczowe aksamitki wygladaja zamówiłam u mojej sasiadki nasionka
malgorzata_s... 20:05, 19 wrz 2013

No jak zwykle cud malina .
AgnieszkaW 20:08, 19 wrz 2013

Jak energetycznie u ciebie Aniu! Od razu cieplej robi się na serduchu
GorAna 20:13, 19 wrz 2013

Krys napisał(a)
Ania ale pięknie te pomaranczowe aksamitki wygladaja zamówiłam u mojej sasiadki nasionka

Krysiu, aksamitki to z jednorocznych najwdzięczniejsze kwiatki ..mam ich mnustwo