Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

malgorzata_s... 22:13, 01 paź 2013

Hej Anula. Dobrej nocki
yolka 21:40, 02 paź 2013

Co u Ciebie słychać Aniu? Pozdrawiam
malgorzata_s... 21:56, 02 paź 2013

Buziaczki.
GorAna 22:01, 02 paź 2013

Iwa napisał(a)
Aniu przymroziło na południu, czy u Ciebie też?
Tuje już zeszły się tak ładnie, że jeszcze tylko chwila a utworzą równą ścienę żywołotu. Jesienią lubię najbardziej żółto-złote barwy liści i kolorowe wrzosy... trzymam za Twoje wrzosowisko, ja posadzę je tylko do skrzynek na oknie kuchennym, by cieszyły mnie każdego zimowego poranka
W przyszłym roku będziemy się przeprowadzać, jeśli będę zdrowa, to koniecznie do domu z ogrodem, a ten musi tu pozostać i może będzie cieszył kogoś...

Słonecznych dni i przyjemnego cebulowego szaleństwa

Jak miło Iwonko, że kondycja Ci dopisuje...u mnie narazie nie ma dużych strat w jednorocznych po przymrozkach, ale jek sprawdzą się dzisiejsze prognozy, to jutrzejszy ranek nie będzie już taki ładny jak dotąd...cieszę się, że już planujesz przeprowadzkę do nowego domu...czy będzie on już bliżej nas, czy też na obczyźnie?...fajnie jest urządzać po swojemu następne obejście...życzę Ci tego z całego serca...trzymam kciuki za pomyślność przedsięwzięcia...plany mobilizują cały organizm do wytężonej pracy w prawidłowym kieruknu...tak napewno się stanie
To dowód na to, że aksamitki nie ucierpiały od przymrozków...wczorajsze ujęcie

GorAna 22:05, 02 paź 2013

Joku napisał(a)
Aniu jak patrzę na twoje łany tulipanów to zastanawiam się jak robisz żeby poszczególne odmiany się nie mieszały. I czy nie odbijają tobie w następnych sezonach pozostawione niechcący cebulki w ziemi?

Jolu sadzę je w grupach a jak wykopouję, to takie, żeby trzymały się jeszcze łodygi...zdarza się, że jakiś się zapodzieje w niepowołanym miejscu, to go wtedy oznaczam kolorowymi wełnami
GorAna 22:11, 02 paź 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
Slicznie dziękuję za rady Aniu dla mnie są bezcenne napewno skorzystam piękne te twoje czarnuchy wysyłam ci mojego kurczaczka jeden tylko w tym roku wyszedł i nie pamiętam gdzie teraz jest jak znów wyjdzie to będzie niespodzianka ha ha miłego

Edytko, jak tylko, będę mgła pomóc, o bardzo chętnie..ja też mam podobne kurczaczki
GorAna 22:13, 02 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaczki.

Ciotuniu, nie miałam wczoraj internetu, a dzisiaj walczę z grzybkami
Pozdrawiam Cię berberyskiem

GorAna 23:03, 02 paź 2013

yolka napisał(a)
Co u Ciebie słychać Aniu? Pozdrawiam

Yolka, sadzę sobie tulipanki, przesadzam jakieś bylinki, poprawiam rabatki...jednym słowem udaję, że coś robię...a w wolnych chwilach robię zdjęcia, żeby było co wspominać, jak za oknami będzie zawiarucha

an_tre 23:38, 02 paź 2013

Wpadałam dziś kilka razy do ciebie i podziwiałam ogród, korzystałam z porad ale ostatnie odsłony super te wejścia do magicznego ogrodu...
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
AgnieszkaW 23:50, 02 paź 2013

Fotki śliczne, dobrej nocy Aniu