Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Ewa4 08:38, 01 paź 2013

Aniu rabata cudna a w tych skrzynkach to myślałam że orzechy masz a tu tyyyyyle tylipanków .Pozdrawiam
ewa004 08:57, 01 paź 2013

Aniu ależ pięknie wyglądały te łany tulipanów
Teraz byle do wiosny i znów będziemy podziwiać ,ale teraz to będzie czyste szaleństwo z tymi cebulowymi wszystkie dostawy cebulowych do B... są u naszych dziewczyn

Milka 09:04, 01 paź 2013

te czarnuchy śliczne, będę je dosadzac, częśc juz mam
GorAna 09:46, 01 paź 2013

an_tre napisał(a)
dobranoc

Aniu, ale piękna nasturcja...u Ciebie same bogactwo odmian i kolorów...podziwiam dziękuję też kiedyś siałam nasturcje...pomyślę o tym ...może w przyszłym roku gdzieś posieję
GorAna 09:47, 01 paź 2013

Ewa4 napisał(a)
Aniu rabata cudna a w tych skrzynkach to myślałam że orzechy masz a tu tyyyyyle tylipanków .Pozdrawiam

Ewciu, orzechów ci u mnie brak...ale tulipanki obrodziły...najeść się nie da ale popatrzeć i owszem
GorAna 09:49, 01 paź 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu ależ pięknie wyglądały te łany tulipanów
Teraz byle do wiosny i znów będziemy podziwiać ,ale teraz to będzie czyste szaleństwo z tymi cebulowymi wszystkie dostawy cebulowych do B... są u naszych dziewczyn

Ewa to tak co roku, coś w ludzi wstępuje i widzą jesienią tylko cebulowe....to zdrowe szaleństwo
GorAna 09:51, 01 paź 2013

irena_milek napisał(a)
te czarnuchy śliczne, będę je dosadzac, częśc juz mam

Irenko już sobie wyobrażam Twoje rabaty wiosenne....będź ostrożna....nie wychłódź chrej ręki...bo będzie się dłużej goiła
10:56, 01 paź 2013
Aniu przymroziło na południu, czy u Ciebie też?
Tuje już zeszły się tak ładnie, że jeszcze tylko chwila a utworzą równą ścienę żywołotu. Jesienią lubię najbardziej żółto-złote barwy liści i kolorowe wrzosy... trzymam za Twoje wrzosowisko, ja posadzę je tylko do skrzynek na oknie kuchennym, by cieszyły mnie każdego zimowego poranka
W przyszłym roku będziemy się przeprowadzać, jeśli będę zdrowa, to koniecznie do domu z ogrodem, a ten musi tu pozostać i może będzie cieszył kogoś...

Słonecznych dni i przyjemnego cebulowego szaleństwa
Joku 11:03, 01 paź 2013

Aniu jak patrzę na twoje łany tulipanów to zastanawiam się jak robisz żeby poszczególne odmiany się nie mieszały. I czy nie odbijają tobie w następnych sezonach pozostawione niechcący cebulki w ziemi?
eda 15:04, 01 paź 2013

Slicznie dziękuję za rady Aniu dla mnie są bezcenne napewno skorzystam piękne te twoje czarnuchy wysyłam ci mojego kurczaczka jeden tylko w tym roku wyszedł i nie pamiętam gdzie teraz jest jak znów wyjdzie to będzie niespodzianka ha ha miłego