Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

an_tre 12:59, 18 paź 2013

GorAna napisał(a)

Będzie mi smutno jak go będę wyrywać

Aniu a nie możesz ich zostawić na zimę? wiosną miała byś już gotowe tylko przyciąć pozdrawiam i gratuluję kolejnej seteczki
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Kasik 13:19, 18 paź 2013

Witam Aniu i dziękuje za przyjęcie mnie cieplutko.

Dziękowałam w moim wątku, ale nie wiem czy dobrze, bo może od razu trzeba było u Ciebie. Kiedyś pewnie nauczę się zasad panujących w Ogrodowisku.

Pozdrawiam
GorAna 14:14, 18 paź 2013

ewa004 napisał(a)
Aniu pozdrowionka zostawiam i miłego dzionka życzę

Ewciu, odpozdrawiam...miło Cię gościć
GorAna 14:17, 18 paź 2013

elzbieta_g napisał(a)

popielnik bomba ( z początku nie mogłam załapać co to takiego? ale doczytałam) , ciepłe pozdrowionka przesyłam bo u mnie pogoda depresyjna

Elu u mnie dzisia wstrętny wiatr...spadają ostatnie liście...przechodzą szrugi...brrrrrr...popielnik wdzięczna roślinka...ma fajny kolor

GorAna 14:20, 18 paź 2013

irena_milek napisał(a)
Aniu, pamietam jedną zimę, chyba była łagodna, bo starzec przetrwał i pięknie kwitł zamiast niego można posadzic czyściec

Irenko....nowy awatarek...bomba....czyściec nie ma tak pięknych liści

GorAna 14:26, 18 paź 2013

BASIA8 napisał(a)
Witaj Aniu
Pod Moją nieobecność wskoczyła kolejna seteczka - gratuluję i kolejnych życzę
Troszke Mnie omineło, ale muszę przyznać że z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogródeczku
Widoczki piękne
Pozdrawiam.

Basiu, jak miło, że jesteś już w domu...oszczędzjcie się...u mnie cały trawnik w liściach...prawdziwa jesień już niestety...wczoraj jeszcze mogłam fotografować takie śliczności...dzisiaj głowę wiatr urywa

Tosia 14:30, 18 paź 2013

Pozdrawiam Aniu U nas też wietrznie i szaro.. a w moim ogrodzie już po mrozach wszystko zaczęło spadać. No i w górach śnieg.

GorAna 14:30, 18 paź 2013

an_tre napisał(a)

Aniu a nie możesz ich zostawić na zimę? wiosną miała byś już gotowe tylko przyciąć pozdrawiam i gratuluję kolejnej seteczki

Aniu, dziękuję...muszę usunąć, bo cała skrzykna tulipanów czeka na to miejsce..u mnie jeszcze kwitnie krzwuszka

GorAna 14:33, 18 paź 2013

Kasik napisał(a)
Witam Aniu i dziękuje za przyjęcie mnie cieplutko.

Dziękowałam w moim wątku, ale nie wiem czy dobrze, bo może od razu trzeba było u Ciebie. Kiedyś pewnie nauczę się zasad panujących w Ogrodowisku.

Pozdrawiam

Kasiu, moło mi, że wpadłaś....każdy z nas kiedyś był nowy....zadomowisz się tutaj szybko
GorAna 14:37, 18 paź 2013

Tosia napisał(a)
Pozdrawiam Aniu U nas też wietrznie i szaro.. a w moim ogrodzie już po mrozach wszystko zaczęło spadać. No i w górach śnieg.

Śnieg....to już poważna sprawa...przetrzymamy i to...ja dzisiaj zebrałam ostatnie ładne liście z przydrożnego klonu i zrobiłam z nich jesienny bukiet