Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 21:35, 15 paź 2013

an_tre napisał(a)
Pewnie tak, bo dziś w nocy zapowiadany u nas deszcz, to i dobrze i źle ale deszczyk potrzebny, a złota jesień cieszy

Zdjęcia porobione...niech pada, bo deszcz potrzebny, a my mamy co oglądać

GorAna 21:38, 15 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anuś u mnie sucho jak pieprz. Podlewać muszę nowe roślinki. No i pieroński oracz nie przyjeżdża już tydzień.Mógł powiedzieć że nie da rady teraz to bym nie czekała jak głupia Tak się na ten warzywnik nastawiłam no i na przedszkole tulipankowe. Dwa kg małych cebulek mam.

Mieszkałabyś bliżej, to wpadłabym z oraczem i po kłopocie
malgorzata_s... 21:41, 15 paź 2013

Już dawno byś dojechała nawet od siebie. tylko paliwo troszkę drogo by wyszło.Obiecywał że na drugi dzień będzie.
makkasia 21:43, 15 paź 2013

Aniu jestem cały czas pod wrażeniem Twoim umiejętnościom łączenia roślin, konsekwencji i niesamowitej zdolności kreowania przestrzeni. Tajemnicze wejście i zaskakuje, i jest takie romantyczne, i angielskie. Dzięki takim ogrodnikom jak Ty możemy rzucić rękawice angielskim nomen omen Anglicy strzelili właśnie bramkę naszym w meczu o honor
ściskam
Bogdzia 21:53, 15 paź 2013

Niech ten deszcz popada bo i ja podlewam szczególnie to co przesadzane i nowo posadzone , moze jeszcze grzyby po deszczu by były? Aniu Twoje dzieła stosowane na roślinach nieustannie mnie zachwycają równie jak Twoje małe Keukenhof. Pozdrawiam serdecznie.
eda 22:46, 15 paź 2013

popielnik cudo normalnie i tak fajnie go pokazujesz super nie mogę się napatrzeć Aniu dobrej nocki
ANIA 14:42, 16 paź 2013

Poczochraniec intrygujacy. Pomysłowa kobieta z Ciebie.
GorAna 19:45, 16 paź 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Już dawno byś dojechała nawet od siebie. tylko paliwo troszkę drogo by wyszło.Obiecywał że na drugi dzień będzie.

Prawo jazdy na ciągnik mam...musiałabym ciągnąć przyczepę campingową , żeby mieć gdzie spać
malgorzata_s... 19:49, 16 paź 2013

Aniu to w jeden dzień byś nie dojechała?
GorAna 19:52, 16 paź 2013

makkasia napisał(a)
Aniu jestem cały czas pod wrażeniem Twoim umiejętnościom łączenia roślin, konsekwencji i niesamowitej zdolności kreowania przestrzeni. Tajemnicze wejście i zaskakuje, i jest takie romantyczne, i angielskie. Dzięki takim ogrodnikom jak Ty możemy rzucić rękawice angielskim nomen omen Anglicy strzelili właśnie bramkę naszym w meczu o honor
ściskam

Kasiu, Ty chyba piszesz u mnie o jakimś innym ogrodzie....gdzie mi tam do angilsich...rękawicy nie rzucaj, bo może się przydać na chłodne dni......bardzo się cieszę, że moja "twórczość ogrodowa" Ci się podoba....Dziękuję

a to inny przesmyk ogrodowy