Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Joku 20:29, 16 paź 2013

Ania, chyba trzymasz w ukryciu sporo zakątków twojego ogrodu na długie jesienno - zimowe wieczory bo coraz to nowe widoki ukazują się moim oczom.
Skoro o starcach była mowa to miałam przed laty jeden wytrwały egzemplarz. Przetrwał kilka zim i był coraz większy. W końcu chyba mi się znudził, albo nie pasował do koncepcji bo go wyrzuciłam. Wsadź może te cebule pomiędzy starce
GorAna 20:35, 16 paź 2013

Joku napisał(a)
Ania, chyba trzymasz w ukryciu sporo zakątków twojego ogrodu na długie jesienno - zimowe wieczory bo coraz to nowe widoki ukazują się moim oczom.
Skoro o starcach była mowa to miałam przed laty jeden wytrwały egzemplarz. Przetrwał kilka zim i był coraz większy. W końcu chyba mi się znudził, albo nie pasował do koncepcji bo go wyrzuciłam. Wsadź może te cebule pomiędzy starce

U mnie nigdy starzec zimy nie przetrwał....nie mogę ich zostawić, bo tulipanki chcę ustawić w ładnych równych rzędach...bo na wiosnę będziecie oglądać i powiecie, że się nie postarałam
Agania 20:59, 16 paź 2013

Aniu, pisałaś u mnie o popielniku, trochę się zdziwiłam, a tutaj u Ciebie taka niespodzianka, uroczy ten Twój popielnik, będzie wspomnienie zimą do przyszłego sezonu, masz fajną furtę i widoki z niej są takie eksklusiv na te Twoje strzyżone monumentalne formy w ogrodzie i pochwaliłaś się poczochrańcem, ładniutki jest i na traktorze śmigasz
Bogdzia 21:06, 16 paź 2013

GorAna napisał(a)

Dzisiaj rano troszkę popadało, ale to wszystko mało....z tym Keukenhof to nie zapaszajmy....bo jak się nornice najedzę....ale będzie wiosenna skucha

Ja tam się nie martwie że nornice tyle mogą zjeśc. Przecież by sie z przejedzenia pochorowały. Wiosną bedzie na pewno pięknie. Pozdrówka.
GorAna 22:41, 16 paź 2013

Agania napisał(a)
Aniu, pisałaś u mnie o popielniku, trochę się zdziwiłam, a tutaj u Ciebie taka niespodzianka, uroczy ten Twój popielnik, będzie wspomnienie zimą do przyszłego sezonu, masz fajną furtę i widoki z niej są takie eksklusiv na te Twoje strzyżone monumentalne formy w ogrodzie i pochwaliłaś się poczochrańcem, ładniutki jest i na traktorze śmigasz

Agatko,na traktorze to tylko doraźnie...a popielnikowi dam jeszcze tydzień czasu

GorAna 22:43, 16 paź 2013

Bogdzia napisał(a)

Ja tam się nie martwie że nornice tyle mogą zjeśc. Przecież by sie z przejedzenia pochorowały. Wiosną bedzie na pewno pięknie. Pozdrówka.

Bogdziu, mam taką nadzieję...byle do wiosny
ewa004 07:56, 17 paź 2013

Aniu pozdrowionka zostawiam i miłego dzionka życzę
elzbieta_g 08:35, 17 paź 2013

Agatko,na traktorze to tylko doraźnie...a popielnikowi dam jeszcze tydzień czasu

popielnik bomba ( z początku nie mogłam załapać co to takiego? ale doczytałam) , ciepłe pozdrowionka przesyłam bo u mnie pogoda depresyjna
Milka 14:13, 17 paź 2013

Aniu, pamietam jedną zimę, chyba była łagodna, bo starzec przetrwał i pięknie kwitł zamiast niego można posadzic czyściec
BASIA8 12:52, 18 paź 2013

Witaj Aniu
Pod Moją nieobecność wskoczyła kolejna seteczka - gratuluję i kolejnych życzę
Troszke Mnie omineło, ale muszę przyznać że z wielką przyjemnością pospacerowałam po Twoim ogródeczku
Widoczki piękne
Pozdrawiam.