Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

Jag_58 22:18, 24 sie 2014

Aniu nadrobiłam zaległości u Ciebie tak wypielone ,ze moje rabatki moga sie schowac ,oczywiście ze wstydu ale ja też ostatnio nieczasowa i moje rabatki pewnie poczekaja do wiosny pozdrówka i buziaki ) domek finiszuje pieknie
Milka 11:38, 25 sie 2014

Fajnie, że odkopałaś wieniec, bo bardzo ładny
WilczaGora 12:23, 25 sie 2014

zdjęciówki obejrzałam - choć mało - miałam apetyt na więcej Twojego ogrodu - ale cieszy to co jest - kolorowo i pięknie
pozdrawiam,
Ewa
12:32, 25 sie 2014
Aniu Aniu♡. Ja już widziałam, jak tylko pojawiła się dedykowana mi opowieść. "Odpowiedziałam" od razu, tak jak mogłam - czyli w myślach, ciepło...wiesz jak...,dziś już jestem w domu, mogę pisać.
Ty wiesz, jak rozproszyć smutki i nawet teraz już mogę powiedzieć: "Byłam na dożynkach!" I to jakich! Nie komercyjnych, gminnych, powiatowych, a rodzinnych, Ani, ze "wspólnym biesiadowaniem" i pięknym, tradycyjnym wieńcem, który, zaplatasz tak ot, naprędce, a on ma urodę i Twojego ducha...i trwałość,po roku nie zmieniony, tak samo świeży.
Cudnie! Po tym jak opisałaś ten czas, zdecydowanie wolę Twoje dożynki...
Widzisz, spełniasz marzenia,Aniu ♡

Kiedyś chciałam zebrać sobie kilka kłosków zboża do bukietu, z pobliskiego pola, ale jakoś tak, nie mogłam, przecież nie moje...
Ty pewnie masz zbóż po dziurki w nosie,a ja zrobię sobie mini poletko w ogrodzie, z przeznaczeniem na wieniec,tylko musze zdobyć wiedzę co, jak i kiedy siać.
Aniu, dziękuję bardzo.
ewsyg 19:13, 25 sie 2014

Aniu, u Was już po dożynkach. Jak jechaliśmy na urlop to sporo zboża jeszcze nie zebrane. W tamtym tygodniu facet co przywoził mi ziemię potwierdził, że koło nas masę zboża niezebrane. Nie wiadomo co będzie bo twierdził, że potrzebne są trzy dni bez deszczu, żeby na pole wiecheć. Niestety u nas prawie codziennie pada, albo wręcz leje. Choróbsko zapewne w tym zbożu też jest.
Pozdrawiam
yolka 20:32, 08 wrz 2014

Aniu, napisz choć kropeczkę, albo przecinek
malgorzata_s... 11:35, 09 wrz 2014

Aniu tęsnię Buziaki
Jag_58 12:16, 09 wrz 2014

Aniu ,czy domek zupełnie Cię pochłonął a O. czeka buziaki
Kapibara 12:57, 09 wrz 2014

Aniu nadrobiłam zaległości obrazkowe Piękny domek Ci rośnie i pszczoły będzie wabił kolorem tynku
Jak Ty to robisz, że w tle budowa wre a Twój ogród wyplewiony, poukładany i nienaruszony przez fachowców Mam czasmi wrażenie, że u niektórych z O doba ma 48 godzin

Uwielbiam Twój upadły dzban...
Ivvvona 21:58, 11 wrz 2014

Zaglądam z pozdrowieniami