Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 19:59, 24 wrz 2014

AgnieszkaW napisał(a)
No to ze mnie gapa, coś mi się przywidziało, chyba zmęczenie wieczorne. Dobrej nocy Aniu

Agnieszko, bo ja nigdy nie przedstawiałam dokładnie tego zakątka....czekam, aż się tam coś z sensem wykluje....potrzeba na to jednak czasu
GorAna 20:02, 24 wrz 2014

makkasia napisał(a)
Dom na zewnątrz jest już piękny, niesamowita szybkość budowy bardzo się cieszę,
Obrazki z ogrodu jak zwykle najwyższej próby u Ciebie jak zwykle wszystko wyczesane - jak Ty to robisz Aniu ???
czapki z głów
ściskam mocno

Moim sekretem jest systematyczność.....jak coś przegapię to wtedy mam za dużo do plewienia....ale czasami po prostu nie wyrabiam i zaległości rosną, tak miałam na warzywniku....., ale już nadrobiłam
GorAna 20:04, 24 wrz 2014

yolka napisał(a)
Anie jak u Ciebie rankiem, u mnie szron, skrobałam szybki w samochodzie. Pacioreczniki pomarzły, może jeszcze z pąków rozwiną. Pozdrawiam

Jolu, u mnie nie tak źle....ale kilka begoni i aksamitek dostało popalić.....jest przynajmniej miejsce, by sadzić tulipanki.....kilkanaście odmian już dzisiaj posadziłam
GorAna 20:06, 24 wrz 2014

Marta7 napisał(a)

Aniu no to trzymam Cię za słowo
śliczne są Twoje zakątki i jaka tęcza!
Pozdrawiam

Martuś pokażę, pokażę......cieszę się, że moje zakątki przypadły Ci go gustu
GorAna 20:11, 24 wrz 2014

elzbieta_g napisał(a)

Aniu wieki nie byłam ze wpisem ale pismo obrazkowe zawsze oglądałam domek śliczny już jesta rabatki pomimo budowy nadal piękne
trawnikiem nie co się przejmować ...odżyje
fotka ala Van Gogh cudna i te dyńki takie łaciate
pozdrawiam

Elu, miło mi, że wpadłaś.....trawnik trochę mnie martwi, ale jak popada to będę obserwować, czy odrasta, czy coś innego go męczy....narazie susza, że trudno wbić łopatę....a zaczęłam już sadzić tulipanki
GorAna 20:14, 24 wrz 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Buziaki Van Goghu kochany U mnie tez przymrozek był. Mam nadzieję że ogród ocalał jednak bo zasłonięty

Małgosiu, tak po prawdzie, najważniejsze, że zdrowie i dobry nastrój mnie nie opuszcza ....z resztą to ja sobie jakoś poradzę
Joku 20:28, 24 wrz 2014

Aniu, nadrobiłam zaległości, obejrzałam i poczytałam. Melduję że ręka już bez gipsu
GorAna 20:29, 24 wrz 2014

malgocha1960 napisał(a)
Aniu,ogród piękny,zadbany.Czy te łany różowych i czerwonych begonii masz ze swojego siewu czy gotowe sadzonki kupowałas?

Witaj Małgosiu w moich progach......begonie kupiłam wczesną wiosną w Polo-markecie...są bardzo wdzięczne, a kosztowały 80 gr za szt
GorAna 20:31, 24 wrz 2014

Joku napisał(a)
Aniu, nadrobiłam zaległości, obejrzałam i poczytałam. Melduję że ręka już bez gipsu

Jolu, to jeszcze się pogimnastykuje ta Twoja ręka w jesiennym ogrodzie....cieszę się, że wszystko w porządku
GorAna 20:33, 24 wrz 2014

ANIA napisał(a)
słonecznikowo - dyniowa dekoracja jesienna bardzo energetyzująca - to chyba na przegonienie tych przymrozków

Aniu, kompozycja była zrobiona w sobotę....nie wiedziałam nic o zbliżających się przymrozkach...tym bardziej cieszy oczy