Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 20:00, 28 gru 2014

Kochani, dziękuję bardzo, że o mnie nie zapomnieliście
Pozdrawiam Was poświątecznie moją choinką....na zrobienie innych dekoracji nie starczyło mi czasu, nadrobię to w przyszłym roku
Mieszkamy już od tygodnia w nowym domu!!!!!!....jeszcze dużo pracy przed nami, na spokojnie....jeszcze we Wigilię o 10 godz wieszaliśmy żyrandole

GorAna 20:04, 28 gru 2014

Obiecałam, że pokażę skrawek mojej kuchni....oto ona.....na ostatnim zdjęciu widok za oknem
JoannA 20:06, 28 gru 2014

Święta w nowym domu to niezwykłe dni. I nieważne że jeszcze dużo do zrobienia, powoli wszystko urządzisz. Już jest super, ja firanki kupiłam 2 lata po przeprowadzce, a tu takie cudne okna I choinka śliczna, pachnąca.
Edit:
Kuchnią jestem zachwycona Aniu, będziesz zadowolona bo mam bardzo podobną Kiedyś mnie ostrzegano że biała to brudząca ale jest wręcz odwrotnie.
pozdrawiam Aniu
GorAna 20:09, 28 gru 2014

JoannA napisał(a)
Święta w nowym domu to niezwykłe dni. I nieważne że jeszcze dużo do zrobienia, powoli wszystko urządzisz. Już jest super, ja firanki kupiłam 2 lata po przeprowadzce, a tu takie cudne okna I choinka śliczna, pachnąca.
pozdrawiam Aniu

Joasiu, firanki wiszą dopiero w dwuch pokojach....reszta jeszcze nie wymyślona
baraga1904 20:10, 28 gru 2014

...łezka w oku mi się kręci na wspomnienie naszej przeprowadzki do nowego domu. ..
...zazdraszczam i życzę cudownego, szczęśliwego mieszkania
GorAna 20:12, 28 gru 2014

baraga1904 napisał(a)
...łezka w oku mi się kręci na wspomnienie naszej przeprowadzki do nowego domu. ..
...zazdraszczam i życzę cudownego, szczęśliwego mieszkania

Dziękuję Agnieszko....wspomnienia zawsze nastrajają nostalgicznie
Bogdzia 20:13, 28 gru 2014

Aniu pięknie w nowym domku. Poczatek wspaniały bo zaczęliście od świąt i życzę by zawsze było Wam tak miło i uroczyście w tym nowym domku.
lojalna_ 20:14, 28 gru 2014

Oj jak milutko w takim nowym swieta spedzac. My mieszkamy od marca wiec tez pierwsze zimowe swieta w domku pozdrawiam milutko
baraga1904 20:16, 28 gru 2014

GorAna napisał(a)

Dziękuję Agnieszko....wspomnienia zawsze nastrajają nostalgicznie

...i zabawnie też...wprowadzałam się na Wielkanoc i podobnie wykańczalismy w ostatniej chwili...lamp oczywiście nie było żarówki na drucie...ddzisiaj wspominamy ile to czasu minęło....ale to były piękne chwile bo nic tak nie cieszy w życiu jak własny dom...
GorAna 20:18, 28 gru 2014

Bogdzia napisał(a)
Aniu pięknie w nowym domku. Poczatek wspaniały bo zaczęliście od świąt i życzę by zawsze było Wam tak miło i uroczyście w tym nowym domku.

Bogdziu, dziękuję bardzo....teraz tylko trzeba dbać o zdrowie, by sił starczyło na zajmowaniem się domem.....czeka mnie jeszcze urządzanie ogrodu przy domu