Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

grembosia 20:43, 28 gru 2014

Aniu, ale piękne, przytulne wnętrza już stworzyłaś. Salon przestronny, z dużymi ślicznie "ubranymi" oknami, wspaniała kuchnia (moja dopiero powstaje).Moją uwagę zwróciły niesamowite lampy w korytarzu, czegoś podobnego szukam dla siebie, bo u mnie jeszcze sporo sterczących kabelków. Szybko działasz, pomyślnych dalszych wyborów życzę.

Życzę Wam, aby się dobrze mieszkało w nowym gniazdku.
Pomyślności w nowym roku!
GorAna 20:54, 28 gru 2014

grembosia napisał(a)
Aniu, ale piękne, przytulne wnętrza już stworzyłaś. Salon przestronny, z dużymi ślicznie "ubranymi" oknami, wspaniała kuchnia (moja dopiero powstaje).Moją uwagę zwróciły niesamowite lampy w korytarzu, czegoś podobnego szukam dla siebie, bo u mnie jeszcze sporo sterczących kabelków. Szybko działasz, pomyślnych dalszych wyborów życzę.

Życzę Wam, aby się dobrze mieszkało w nowym gniazdku.
Pomyślności w nowym roku!

Grembosiu, dziękuję bardzo za komplementa...jakbyś chciała nazwy lamp, to służę pomocą
Agania 20:54, 28 gru 2014

Już wiem jesteś czarodzieką.....podziwiam was
GorAna 20:55, 28 gru 2014

Agania napisał(a)
Już wiem jesteś czarodzieką

Agatko, to nie czary....to mrówcza praca.....i przemyślane działania
Agania 20:56, 28 gru 2014

No właśnie ddopisałam. ..ale powtórzę podziwiam was
GorAna 21:03, 28 gru 2014

Agania napisał(a)
No właśnie ddopisałam. ..ale powtórzę podziwiam was

Czasami trzeba spinać pośladki i do przodu....potem będzie czas na odpoczynek
eda 21:09, 28 gru 2014

GorAna napisał(a)
Obiecałam, że pokażę skrawek mojej kuchni....oto ona.....na ostatnim zdjęciu widok za oknem

Super Aniu gratulacje to się udało na święta osiąść wszystkiego dobrego niech się szczęśliwie mieszka pięknie wyszło no i symbol świąt jest choinka
Buziaki
Kapibara 21:14, 28 gru 2014

Aniu jaki piękny wykusz w salonie! I okna doskonale ubrane, widać dbałośc o każdy detal, ale czego się spodziewać w domu widząc Twój ogród?

Z pokazanego kawałka kuchni widzę, że masz kuchnię moich marzeń, taka trochę w stylu angielskim, ale bez zbędnych ozdób, czy tak? I kolor biel to czy delikatny waniliowy?
Ja właśnie jestem na etapie poszukiwania wykonawcy dla mojej kuchni, niespodziewany remont salonu przedłużył sprawę do wiosny i muszę podtuczyć skarbonkę

Urzadzanie domu, to wspaniała rzecz, więc życzę Ci w Nowym Roku aby pomysłów nie zbrakło i żeby wszystko było tak, jak sobie zamarzysz

Ivvvona 21:23, 28 gru 2014

Aniu, pięknie urządzasz nowy domek, wszystko doskonale przemyślane i dobrane. Pamiętam tą radość z przeprowadzki do nowego domu, więc wiem co czujesz. U mnie też biała kuchnia się sprawdza i innej bym nie chciała. Życzę Wam dużo szczęścia w nowym domu i dołączam serdeczności na Nowy Rok
malgorzata_s... 22:14, 28 gru 2014

Kobieto z mocą wielką, podziwiam choć nigdy nie wątpiłam że dasz radę Firany cudo a kuchnia bomba Ja zamierzam moją wymienić od 10 lat i jakoś nie wychodzi Chcę podobną Buziaczki i cudownego życia w nowym domciu