Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

GorAna 10:17, 15 kwi 2015

malgocha1960 napisał(a)
Aniu,chyba pobiłaś rekord forumowy z taką ilością tulipanów.Ty co roku wszystkie je wykopujesz?W jakim miesiącu trzeba to robic,może i ja się zdecyduję,bo mam lichościowe.

Małgosiu nie wykopuję co roku wszystkich, tylko te na których mi zależy, czyli te szlachetniejsze... a i tak mam wtedy jakieś 70 koszyczków do przechowania i zasadzienia jesienią.....inne co dwa trzy lata, bo giną
bogumila 10:17, 15 kwi 2015

Czytam o tulipanach i mam podobne odczucia...kilka razy kupiłam takie,które nie zakwitły...w tym roku też mam dużo pojedyńczych listków.Jednak corocznie wypatruję i czekam na Twoje łany.Niesamowity widok,takie morze dorodnych tulipanów ...Pozdrówka.
GorAna 10:21, 15 kwi 2015

bogumila_bienko napisał(a)
Czytam o tulipanach i mam podobne odczucia...kilka razy kupiłam takie,które nie zakwitły...w tym roku też mam dużo pojedyńczych listków.Jednak corocznie wypatruję i czekam na Twoje łany.Niesamowity widok,takie morze dorodnych tulipanów ...Pozdrówka.

Bogusiu, szkoda, że tak handlowcy a i producenci, nas traktują....tulipankom przydałoby się teraz deszczu trochę, a u nas wczorej tylko pokropiło
GorAna 10:23, 15 kwi 2015

BASIA8 napisał(a)

Aneczko pięknie się dzieje oj dzieje się a dopiero będzie pięknie

Mam taką nadzieję Basiu....ale jeszcze ogrom pracy przed nami, bo inne obowiązki też nas gonią, a robimy to sami....ale damy radę do jesieni
GorAna 10:26, 15 kwi 2015

yolka napisał(a)
Projekt dobry pomysł, oszczędzi wiele pracy, pozwoli na uniknięcie pomyłek, ale ile trzeba mieć samozaparcia, żeby w takim projecie nie zmieniać niczego wg swojego gustu i upodobań - dla mnie byłoby to zbyt trudne, A co będziesz robić za 3-4 lata, a tak będziesz przesadzać, a projektowanych szkoda ruszać

Jolka, z tym projektem to oczywiście żart......ja jetem taka Zosia samosia....coś mi w głowie świta....wiem jaki będą miały rabaty, ale jeszcze nie wim do końca jakie nasadzenia....będę się Was radzić.....no to jak?.....pomożecie?
GorAna 10:27, 15 kwi 2015

Joku napisał(a)
Taką dużą rabatę planujesz czy nowy trawnik się robi?

Jolu, po budowie ten trawnik nadawał się tylko do wymiany
GorAna 10:28, 15 kwi 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kurcze, trawnik zwinęłaś czy ukradli?

Ciotuniu, ja tak jak w Wąchocku....na wiosnę trawnik zwijam coby nie było pracy z koszeniem
GorAna 10:32, 15 kwi 2015

Zmykam do obowiązków
Życzę miłego dnia

GorAna 19:38, 15 kwi 2015

Dzisiaj pod wieczór wyszło słonko i zrobiło się cieplej, szkoda, że deszcz nie popadał
kolorki w Kamiennym

GorAna 19:40, 15 kwi 2015