Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » W kamiennym kręgu od początku

W kamiennym kręgu od początku

eda 16:16, 15 maj 2015

Pięknie jak zawsze u Ciebie odpozdrawiam Aniu trochę mało mnie jest jakoś czasu brak buziaki zostawiam i miłego życzę
ZbigniewG 20:30, 15 maj 2015

GorAna napisał(a)
..Proszę o opinie i podpowiedzi co jeszcze?

Ania byłem dzisiaj w Bydgoszcz u Uzdowskiego, ma tanio (10zł)jałowic chiński Plumosa Aurea- naprawdę warto od reszty głowa rozboli a na nowość -pęcherznicę o bursztynowych liściach kasy już zabrakło(i miejsca w bagażniku)
Ivvvona 22:22, 15 maj 2015

Aniu, ale kawał roboty odwaliliście, podziwiam, jest perfekcyjnie. Plan nasadzeń bardzo pomysłowy - chodzi mi o te doniczki ale też o dobór roślin. Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego, ale jestem pewna że będzie pięknie. Pozdrówka
Napia 22:59, 15 maj 2015

Jestem pod wrażeniem!!! Już jest pięknie, a gdy wszystko trochę urośnie, widok będzie niesamowity. Widać, ile pracy musieliście włożyć, by osiągnąć taki efekt!
Niesamowicie wygląda nowa rabata na tle krajobrazu za płotem
GorAna 20:48, 17 maj 2015

Ala106 napisał(a)
Chwilę, moźe dwie mnie nie było, a tu rewolucja. Dosłownie.
Gratuluję, bo kawał dobrej roboty.
Ja chyba nie jestem taka konsekwentna, jeśli chodzi o ogród .
W domu trzymam wszystko w ryzach, ale ogród, to już dawno wymknął się spod kontroli.
Tak więc zazdroszczę, chylę czoła i trzymam kciuki.

Aluś, nad wszystkim nie można mieć władzy
GorAna 20:53, 17 maj 2015

omelka1 napisał(a)
Witam.Twój ogród podglądam od dawna.Rewolucja jakiej dokonaliście imponująca . Oczywiście kibicuję i będę podglądać realizację.

Agatko, parę rewolucji już w Tym ogrodzie było....kiedyś, właśnie w tym miejscu, biegały dziesiątki kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek....myślę, że ta rewolucja, jak dla mnie, ostatnia
makkasia 19:52, 20 maj 2015

Aniu obejrzałam wszystkie nowe miejsca i szczęka mi opadła jak uzmysłowiłam sobie ogrom pracy jaki włożyliście aby tak przygotować teren pod nasadzenia i trawnik.
Zdaje sobie sprawę, ze odetchnęliście z ulgą no macie to już za sobą. Właściwie teraz to już tylko przyjemność
Przeanalizowałam nasadzenia i podobają mi się fajnie byłoby aby Danusia się wypowiedziała Aniu bazuj na swoich wyobrażeniach o tym miejscu, swojej wiedzy i doświadczeniu a na pewno będzie pięknie
trzymam za Was kciuki, jeszcze raz gratuluję
buziam
jona 21:52, 20 maj 2015

Aniu chyba pracujesz, bo się mało odzywasz Ogród robisz z takim rozmachem, że nie wiem czy przez te trzy dni nie usypałaś sobie góry lub nie wykopałaś jeziora
GorAna 22:03, 20 maj 2015

Donoszę Wszystkim, że pierwsze roślinki już rosną.....wyczekiwany deszcz nie pozwilił mi wiecej posadzić

większość roślin już czeka w blokach startowych....nad resztą rabat ciagle dumam

GorAna 22:07, 20 maj 2015

tulipany wykopane, trawa już za chwilę wykiełkuje i wreszcie będę mogła spokojnie w kąciku herbacianym przysięść i popodziwiać