Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 11:11, 20 maj 2013

gierczusia napisał(a)
Rany ,ale mi się podoba .... Bomba .... A najbardziej ta co Celince

Też uważam, że ta rózowa to nr.1:
danuta_szwajcer 11:12, 20 maj 2013

mira napisał(a)

ale piękne wszystko a ta azalia ma wyjatkowy kolor

Tez mi się ten kolor podoba i jest wyjątkowa w pokroju taka inna bo w piękne kulki się układają te kwiatki ale nazwy nie znam, musze poszukac
danuta_szwajcer 11:13, 20 maj 2013

Celina napisał(a)

Celinko dla mnie ona też jest nr.1
danuta_szwajcer 11:14, 20 maj 2013

anna_g napisał(a)
Danusiu - dziękuję za odwiedziny Nie było mnie na O. dwa dni i ciężko będzie nadrobić. Oglądnęłam Twoje rh i azalie - to ich czas jest - cudowne są... A ja byłam ma święcie kwitnącej azalii w Pisarzowicach i tam można było oszaleć od tych piękności Byłam razem z moją Mamusia - zrobiłyśmy sobie wcześniejszy dzien matki - i uznałyśmy po 5 godzinach oglądania, że... jeszcze jedna azalia albo rh i nie udźwigniemy tego ciężaru urody Ale warto, bardzo warto było zobaczyć i oczywiście zrobic setki zdjęć i... zakupy
Pozdrawiam azaliowo U Ciebie też święto kwitnących azalii

Aniu to miło spędziłas czas i świeto matki zarazem no i muszę zobaczyć co kupiłas A to wszystko u mnie to dopiero azalie bo rh bede robic zdjecia bo dopiero sie rozbijają
danuta_szwajcer 11:26, 20 maj 2013

Bez biały , orlili które kwitną w róznych miejscach ogrodu, wisteria, powojniki już się rozbijają,
danuta_szwajcer 11:32, 20 maj 2013

Bardzo lubie takie rh w pąkach

Azalie cieszą kolorami
Milka 13:19, 20 maj 2013

Obejrzałam wszystkie azalie, ale tak jak wszyscy tą różową najbardziej się zachwycam, ale ty tego masz!
piękny i pachnący ogród, ciut do mojego podobny
a w tym roku chyba u wszystkich wisterie kwitną, w końcu pogoda była jak trzeba, super one pachną
Kindzia 15:02, 20 maj 2013

Piękne kolory, pięknie kwitną. Ta różowa faktycznie najładniejsza Mój kolor Wszystkie ładne, nie : wszystko piękne!
Anabell 17:19, 20 maj 2013

Danusia! obejrzałam ten RAJ to tak cieszy jak kwitnie, ja taka sama chodzę i zachwycam się. Masz bardzo wiele kwitnących.Zawsze piękny jest maj a ja nigdy w nim nie mam czasu. Urok jabłoni szybko przeleciał. nie zdążyłam zrobić zdjęć.
Azalie urokliwe, przemawiają za siebie. Wiosną kupiłam azalię Oxydol biała, nie posadziłam jeszcze a pięknie kwitła, kwiat kulisty jaak różowa, Nie zdążyłam zrobić zdjęcia.

Może uda się z identyfikować Twoją odmianę. nastawiam się więcej azali posadzić.i chce dobrać kolory.
Rób dalej co kwitnie i pokazuj , będziemy cieszyli się wszyscy.
Urszulla 20:35, 20 maj 2013

Danusiu, doczytałam o azaliach i dzisiaj dopiero poszukałam tej którą się wszyscy zachwycają
Cudo miodzio!