Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

gierczusia 15:27, 19 maj 2013

Rany ,ale mi się podoba .... Bomba .... A najbardziej ta co Celince
mira 21:12, 19 maj 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

ale piękne wszystko a ta azalia ma wyjatkowy kolor
anna_g 23:27, 19 maj 2013

Danusiu - dziękuję za odwiedziny Nie było mnie na O. dwa dni i ciężko będzie nadrobić. Oglądnęłam Twoje rh i azalie - to ich czas jest - cudowne są... A ja byłam ma święcie kwitnącej azalii w Pisarzowicach i tam można było oszaleć od tych piękności Byłam razem z moją Mamusia - zrobiłyśmy sobie wcześniejszy dzien matki - i uznałyśmy po 5 godzinach oglądania, że... jeszcze jedna azalia albo rh i nie udźwigniemy tego ciężaru urody Ale warto, bardzo warto było zobaczyć i oczywiście zrobic setki zdjęć i... zakupy
Pozdrawiam azaliowo U Ciebie też święto kwitnących azalii
danuta_szwajcer 10:58, 20 maj 2013

AgnieszkaW napisał(a)
Ślicznie ci kwitną te wszystkie krzewy. Pozdrawiam

Agnieszko teraz to najpiękniejszy czas w ogrodzie bo i zielen jest jeszcze nie zmeczona upałami i taka soczysta tylko pogoda i zdrowie żeby dopisało by móc się cieszyc ogrodem
danuta_szwajcer 10:59, 20 maj 2013

jotka napisał(a)
Piękny zestaw azalii

Jolu dziękuje Ci bardzo za odwiedziny i jak patrze na te azalie po ogrodach to chciejswo znowu sby wszystko chciało)
danuta_szwajcer 11:04, 20 maj 2013

nebel napisał(a)
Danusiu,
nie chodziło mi o ilość roslin, ale jakie, ja też mam te wszystkie rosliny u siebie, ale u mnie na razie 'ani myślą ' aby kwitnąć.
Bez ma w tym roku jeden, dosłownie jeden kiść kwiatu mimo, że w poprzednich latach gałęzie uginały sie od kwiatów - widocznie postanowił w tym roku 'zastrajkować'.
Wiciokrzew ani myśli, a może własnie za dużo myśli, czy mu się w ogóle opłaca zakwitnąć
Azalie - jedna nieśmiało pokazała, ze może sie zdecyduje, ale to jeszcze nie jest pewne.
Mieszkamy w jednym kraju, a róznica w wegetacji jest bardzo duża.
A Twój ogród jest fantastycznie kolorowy i tego Ci na razie zazdroszę, za 2 - 3 lata mój też będzie taki. Własnie dzisiaj posadziłam parę różnych bylin i mam nadzieję, że i ja będę miała swoje kfiatki.
Życzę udanego weekandu i miłego wypoczynku

A to czemu u Ciebie nie chce nawet bez kwitnąc? pogoda nie sprzyja? U mnie tez jeden rok bez miał mnóstwo pączków ale nie zakwitł ale to był ulubiony bez mojego ojca i to była pierwsza wiosna bez niego i tak sobie to tłumaczyłam, że nawet bez płakał a ja wierzę, że coś w tym jest Co do wiciokrzewu to jeszcze jest czas dla nich bo u mnie to kwitnie dopiero ten krzewiasty a pozostałe też dopiero pączki tworzą. No i zobaczysz jak Twój ogród jak to wszystko posadzisz też będzie kolorowy Widziałam zdjęcia ze spotkania i pięknie
danuta_szwajcer 11:05, 20 maj 2013

Ewa4 napisał(a)
Wpadłam na chwilę a tu proszę piękne azalie mnie zatrzymały na dłużej i te liliowce no fajnie u Ciebie .Pozdr.

Liliowce Ewuś niektóre już mają pączki więc za niedługo zacznie się ich czas Dziekuje Ci Ewuś za wizyte no i muszę zobaczyc jak u Ciebie na tej dużej przestrzeni już wygłada
danuta_szwajcer 11:08, 20 maj 2013

Gosiniak napisał(a)
Łoł....ale dają czadu te azalie, ja sobie kupiłam jedną homebush, ale to malutki krzew dopiero, przypadkiem ta pierwsza to nie jest ta właśnie? U mnie też pada niestety, dla nowo posadzonych roślinek to dobrze, ale musiało akurat na weekend. Ale i tak na chwilkę wyskoczyłam, buziaki

Małgosiu jak zwykle kup[iłam bez etykiety ale cudnie ta rózowa kwitnie no i tak inaczej bo w kulki ma te kwiatostany co jest bardzo efektowne echh tych azali jest tyle ale trudno mieć je wszystkie U mnie w koncu tylko postraszył deszczem i wczoraj wrecz upał był bardzo.
danuta_szwajcer 11:09, 20 maj 2013

Kasiek napisał(a)
Rany Julek i tym podobni... Plejada pieknosci,kolorow i...nowych chciejstw

Kasiu no tak tez tak mam tu i tam zobacze i nowe chciejstwa)) To choroba już ale już wolę tę chorobe niż tą prawdziwą bo ja znowu jestem chora i chyba mnie cos wezmie........
danuta_szwajcer 11:10, 20 maj 2013

Urszulla napisał(a)
Ponadrabiałam u Ciebie
Wspaniale, tyle kwitnie. I cudownego masz pomocnika
Ale Rh przepiękne.

Urszulko to wszystko to azalie a rh dopiero sie rozbijają i dam zdjęcia