Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 09:08, 05 cze 2013

Gabrysiu no i teraz już zapada nas chyba, orliki jak bedziesz chciała to sie podziele
Sylwia dzięukuje Ci bardzo
Kasiu no tez tak mysle to tak jak i z ta pogodą codziennie gorzej bo od wczoraj już ciagle leje
Nebel przeraża ten juz ciągły opad i zimno bo 10C
Bogusiu brak słow i nie mamy żadnego wpływu na to, widze z okna, ze grzyby mi rosną na trawniku i te powalone biedne krzewuszki no ale ciesze sie, ze nie zagraza mi zalanie bo koszmar dla tych ludzi co musza sie zmagac z żywiołem.
Milka 11:22, 05 cze 2013

Ale jesteś biedna z tym uchem, powoli się wyleczy, ogród wiadomo przy tych deszczach cierpi, więc ty w tym czasie Danusiu się lecz, a potem zdrowa raz dwa wszystko uporządkujesz, bo przyjdą upały, długi dzień i na nowo świat będzie różowy
Maria667 11:55, 05 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
A moge go przyciac gdzies za tydzien lub dwa? nie za pózno juz? tak na szybko znalazlas i on jest wysoki juz bardzo i go przegina.

Danusiu!
Mam podobnego wredei i chyba powoli dojrzewam do tego, żeby go przyciąć , jak Zbyszek.
Po tych deszczach zaczął mi się nie fajnie rozdzielać na boki i nie wygląda zbyt pięknie. Chyba się za niego wezmę... jak przestanie padać...
eliza3 13:08, 05 cze 2013

Danusiu, czytam, że jeszcze nie całkiem wydobrzałaś, więc życzę Ci dużo zdrówka, abyś na sobotę była w formie
Czekam na spotkanie i aby już przestało padać, bo nawet na ogród nie ma po co wychodzić, chyba tylko po to, aby mokre kwiotki sfocić
AgnieszkaW 14:59, 05 cze 2013

Witaj Danusiu, jak u Ciebie z pogodą? U nas w tej chwili przestało padać, ciekawe, na jak długo. Poczytałam o cięciu wiązai o kolorowych kwiatkach. Bardzo ładnie u ciebie. U mnie kwitną skalnice i macierzanki, ale wszystko leży przyciapciane po deszczu. Słonka życzę i przede wszystkim zdrówka
Gabrysia_ 15:28, 05 cze 2013

Wielkie dzięki Danusiu,pewnie że chcę
Póki co nie pada
Kindzia 20:24, 05 cze 2013

Jak jakiś orlik zostanie, to ja byłabym chętna...
danuta_szwajcer 21:00, 05 cze 2013

Irenko dla mnie juz zacząl byc rozowy bo chociaz na lewe ucho cos zaczelam slyszec
Maria u mnie jest tyle do ciecia w ogrodzie z powodu tego deszczu i powalone niezle
Elu no i wyszłam te kwiotki sfocic) chociaz tyle tam juz po kolana trawa i mokro okropnie
Agnieszko u mnie tez przyciapane wszystko ale jak widze te dramaty zalania to juz przebole to wszystko.Tobie tez życze slonka
Gabrysiu masz jak w banku bedziemy w kontakcie
Kasiu no jasne, ze sie i z Toba podziele
danuta_szwajcer 21:05, 05 cze 2013

a to kwiotki sfocone z dzisiejszego obchodu Biedne krzewuszki powalone od ciezaru wody no i zapomniałam sfocic białą Jutro tez jest dzien, a moze i słonko nam włacząJuka ma duzo pąków,hosty rosna jak szalone, bodziszki,fuksje też lubia angielską pogode
dtjj 21:08, 05 cze 2013

śliczne zdjęcia, wszystko super rośnie ale najbardziej podoba mi się zdjęcia z iryskiem i orlikiem