Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 17:01, 03 cze 2013

Kindzia napisał(a)
Danusiu pięknie Ci kwitnie, wcale tej paskudnej aury nie widać u Ciebie!

Nic Ci nie lepiej? Nic a nic? Bidulko...

Kasiu wrocilam w tej ulewie i burzy/ amfibia by sie przydała/ bo autem juz ciezko po tych kałuzach od lekarza no i lepiej nie jest ale gorzej tez nie ale teraz bede musiala codziennie chodzic na opatrunki i jakis lek dodatkowo mi dal do ucha na 10 godz.Dalej antybiotyki musze tez brac.A w ogrodzie jak zerknelam to koszmarnie wygląda. U mnie duze krzewy i drzewa to powalone jest.
Gabrysia_ 17:04, 03 cze 2013

Danusiu...to lecz się kobieto,teraz i tak ciągle pada,oj...ja już chcę słońce
danuta_szwajcer 17:04, 03 cze 2013

irena_milek napisał(a)
Zdrowiej, bo jak człowiek choruje, to najgorsze!
kosą podkosi, a potem maszyną, od czwartku zmiany na lepsze, a potem po 10 znowu deszcze

Irenko bys wiedziała, ze najgorsze jak zdrowia nie ma ale teraz to sie martwie tymi ulewami a Wy Irenko bezpiecznie jest w tej Waszej gminie? Bo zaczynam sie martwic o moje dzieci. No i przerazasz mnie tym, ze tylko trzy dni pogody i znowu deszcze?? a Ty wybierasz sie do Kapiasow? Bo slyszałam, ze Wrock sie wybiera ?
danuta_szwajcer 17:07, 03 cze 2013

Gabrysia_ napisał(a)
Danusiu...to lecz się kobieto,teraz i tak ciągle pada,oj...ja już chcę słońce

Gabrysiu słonce w tym roku to rarytas jak kiedys czekolada na kartki była Ale u Ciebie na nowej rabacie to nie widac, ze ulewa
danuta_szwajcer 19:20, 03 cze 2013

Ogród w deszczu , zakwitł klmatis co rosnie do nieba Cudny klematis o kwiatach wiekszych od dłoni
Gabrysia_ 19:30, 03 cze 2013

Danusiu...bo rabata jest przekopana z piaskiem,więc mało gliniasta
Ja mam działkę ze spadem i jakoś specjalnie nie mam problemów z wodą,a teraz dodatkowo było robione odwodnienie.
grazyna 19:46, 03 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)

... słonce w tym roku to rarytas jak kiedys czekolada na kartki była

Kochana, humor Ci dopisuje, to i zdrówko wraca Ogród nawet w deszczu masz tak piękny ! Achy i ochy !
Marta7 20:18, 03 cze 2013

Danusia cudności pokazujesz, jak miło znów widzieć mojego ulubionego buczka-jest naprawdę piękny !
A u nas znowu zaczyna lać idę do pracy -pozdrawiam serdecznie i słoneczka jutro życzę
Welka 20:22, 03 cze 2013

Czytam o jakiś Twoich chorobach, zdrówka życzę i słonko podsyłam - u mnie w dzień gorąco, wieczorami pada.
Pozdrawiam
anna_g 20:41, 03 cze 2013

Danusiu a zdjęcia masz nadal piękne Ja nawet dzisiaj nie wyszłam do ogrodu - nie ma po co - leje cały niemal czas - kurcze też się już martwię co to będzie... Nas nie zalewa ale gdzie indziej już się zaczyna kiepsko robic. a jak popada do czwartku...
A Ciebie trzymie i trzymie to pieronstwo... jak wyzdrowiejesz to chyba musisz sobie jakąś kurację uodparniającą zastosować bo po tylu antybiotykach co zjadłaś od zimy to organizm będzie bardzo osłabiony. Ale może wychorujesz już wszystko i przez 100 lat będziesz zdrowa jak rydz, Czego ci życzę