Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

Urszulla 11:23, 17 lut 2014

U mnie krokusy kiełkują, jak zakwitną zatrąbię
danuta_szwajcer 18:02, 17 lut 2014

eugenia_stefanska napisał(a)
Witaj Danuto wszyscy mamy taka nadzieję że nie będzie już zimy długoterminowe prognozy w internecie nie pokazują mrozów wiec będzie wiosna i z dnia na dzień więcej kwiatów w ogrodzie

U mnie prawie wyginęły przebiśniegi 3 lata temu są jakieś resztki

Witaj, dzisiaj byl kolejny cudny ciepły i słoneczny dzien, moje przebisniegi mam posadzone w złym miejscu bo za duzo cienia mają. Musze posadzic wiecej jesienia w slonecznym miejscu.
danuta_szwajcer 18:07, 17 lut 2014

Urszulla napisał(a)
U mnie krokusy kiełkują, jak zakwitną zatrąbię

A moje moze juz jutro zakwitną Nawet wierzbia sie zieleni i tydzien takiej slonecznej pogody i bedzie zielono No nie pamietam zeby w lutym tak było, krokusy juz mam zdjecia, jak zakwitly 22 lutego poczym przyszła jeszcze zima. Klucz jakis ptakow widziałam dzis co zapewne przyleciały bo juz wiosna a to moje krokusy z soboty
danuta_szwajcer 18:11, 17 lut 2014

klematisy mają pąki, wiciokrzewy listki
Agnieszka_B 19:21, 17 lut 2014

pozdrawiam ciepło , wiosennie
danuta_szwajcer 09:38, 18 lut 2014

Agnieszka_B napisał(a)
pozdrawiam ciepło , wiosennie

Agnieszko wzajemnie bo kolejny piekny, sloneczny dzien bedziemy miec U mnie juz trawa sie zieleni
Agania 09:47, 18 lut 2014

Danusiu wiosna u ciebie słońce od rana przygrzewa, a ja w pracy, ale bez pracy nie ma kołaczy, trzeba pracować, żeby zapracować na nasze roślinki, bo sezon rusza
anna_g 10:15, 18 lut 2014

No to też już wiosenkę u Ciebie widac Danusiu, mogłaby już na stale zagościć. Pozdrawiam słonecznie na dobry dzionek
danuta_szwajcer 10:48, 18 lut 2014

Agania napisał(a)
Danusiu wiosna u ciebie słońce od rana przygrzewa, a ja w pracy, ale bez pracy nie ma kołaczy, trzeba pracować, żeby zapracować na nasze roślinki, bo sezon rusza

No wiosna, wiosna) Pieknie jest, tylko ciagle czasu brak, tez w pracy tylko mam ten luz, ze u siebie i czesto w terenie wiec moge sie zachwycac przyrodą i w pracy Trzeba zapracowac jak to Ania mowi, na masełko do chleba ale i na kwiatki Pozdrawiam
danuta_szwajcer 10:52, 18 lut 2014

anna_g napisał(a)
No to też już wiosenkę u Ciebie widac Danusiu, mogłaby już na stale zagościć. Pozdrawiam słonecznie na dobry dzionek

Aniu tez bym tak chciała, ale nie ide jeszcze do ogrodu przycinac i obcinac bo się jednak obawiam mrozow bo to przeciez luty dopiero i moge im zaszkodzic. Wierzba sie u mnie zieleni i ciekawe czy do niedzieli przy tym slonku sie całkiem zazieleni, trawa zresztą również A ile kretowisk u mnie, bedzie pracy oj bedzie ale ruch to samo zrowie